Felnőtt tartalom!
Felnőtt tartalom!

A következő oldalon felnőtt tartalom található! Csak akkor folytassa az olvasást, ha elmúlt 18 éves!

elmúltam 18 éves, folytatom
még nem vagyok 18 éves
D. Á. 2020.10.11 18:42 Frissítve: 2020.10.11 20:09

Megyék Csatája: megmozdult az ország, rengetegen jelentkeztek a versenyre

A Megyék Csatája Országos E-sport Verseny óriási népszerűségnek örvend a videójátékosok körében. Ugyan csak két játékban, League of Legendsben és FIFA 21-ben eresztik egymásnak a gamereket az MCS keretein belül, de Magyarország minden pontján elkezdtek szervezkedni a versenyzők. A világ legnépszerűbb MOBA játékában a selejtezők első és második köre befejeződött, de a FIFA 21-re folyamatosan lehet még jelentkezni a megyekcsataja.hu weboldalon.
Melyik a népszerűbb e-sportjáték a Megyék Csatáján, a FIFA 21 vagy a League of Legends?

Az első adatok alapján kisebb előnyre tett szert a League of Legends, amire 1100-nál több regisztráció érkezett be a versenybírókhoz. FIFA 21-ben az előregisztráció szakaszában átlépte a leadott jelentkezések száma a 900-at. Külön érdekesség, hogy a FIFA 21 két platformja, vagyis a PS4 és az Xbox One hasonló népszerűségnek örvend a gamerek körében. Mindössze egyetlen egy regisztrációval vezet a PS4, de még lehetnek fordulatok, mivel a játék hivatalosan csak október 9-én jelenik meg, onnantól lép a következő szakaszába a nevezés.Régiónkénti eltérések League of Legendsben
Vannak olyan területei az országnak, ahonnan záporoznak a nevezések LoL-ban. Külön ki kell emelni az északi megyéket, ahol nagyon komolyan veszik a játékosok a versenyzést, hatalmas küzdelmek zajlottak az első selejtezőkön. Csak Budapesten és Pest megyében összesen 50 csapat harcolt a továbbjutást érő első helyezésekért.

Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!