Felnőtt tartalom!
Felnőtt tartalom!

A következő oldalon felnőtt tartalom található! Csak akkor folytassa az olvasást, ha elmúlt 18 éves!

elmúltam 18 éves, folytatom
még nem vagyok 18 éves
D. Á. 2020.12.12 08:30 Frissítve: 2020.12.12 01:56

MCS LoL: ez a nyolc csapat jutott rájátszásba, íme a sorsolás!

Rendhagyó módon, de lezárult a Megyék Csatája League of Legends versenyének csoportköre, megvan az a nyolc csapat, amelyek képviselhetik megyéjüket a rájátszásban.

 

 

Az utolsó mérkőzésnapon két Bo2-es szériát rendeztek, sőt egy mindent eldöntő tiebreaker meccsre is szükség volt, hogy eldőljön a végső sorrend a nyugati régióban. Hosszas adok-kapok után, de lezárultak a csoportkörök, így kialakult a végső sorrend. Összesen nyolc csapat folytathatja a menetelést a Megyék Csatájában, december 12-én kezdődnek az egyenes kieséses szakasz Bo3-as szériái.

KELETI RÉGIÓ VÉGEREDMÉNY ÉS TOVÁBBJUTÓK
A Szabolcsi Medvék magabiztosan húzták be a csoport első helyét, a Békési Oroszlánok három döntetlennel, de összességében veretlenül jutottak tovább.


ÉSZAKI RÉGIÓ VÉGEREDMÉNY ÉS TOVÁBBJUTÓK

A Nógrádi Tollas Vitézeket csak a Budapesti Griffek tudták legyőzni, ami végül az első két helyezést eldöntötte. A rájátszásban mindkét együttes komoly esélyekkel indul minden összecsapásban, de a Griffek egy lépéssel a Tollas Vitézek előtt jártak az elmúlt hetekben.

NYUGATI RÉGIÓ VÉGEREDMÉNY ÉS TOVÁBBJUTÓK
Óriási harc zajlott a csoport élén, végül a mindent eldöntő tiebreaker meccsen jobban koncentráltak a Vas Megyei Struccok, ezzel ők találták magukat a tabella élén. A Győri Ezüst Páncélosok a rájátszásban javíthatnak, de nem lesz egyszerű dolguk, mivel a Griffek/Turulok/Medvék trióból kapnak ellenfelet.

DÉLI RÉGIÓ VÉGEREDMÉNY ÉS TOVÁBBJUTÓK
Egyedüli veretlen ötösként a Csongrádi Turulok 12 pontot szerzett a csoportkörökben, a második helyre a veterán e-sportolókból álló Baranyai Bástyák értek oda, de a Bács-Kiskun Betyárok ellen nagyon megszenvedtek az egy pontért.

Nem volt túl sok idejük pihenni a Megyék Csatája legjobb League of Legends csapatainak, ugyanis december 12-én szombaton kezdetét veszi a rájátszás. Az északi, déli, keleti és nyugati régió legjobb ötöseinek nevét a véletlenre bízták a szervezők, így alakulhattak ki az alábbi párosítások.

MCS LOL-RÁJÁTSZÁS
NEGYEDDÖNTŐ
12.00:
Vas Megyei Struccok vs. Békési Oroszlánok
14.30: Csongrádi Turulok vs. Nógrádi Tollas Vitézek
17.00: Szabolcsi Medvék vs. Győri Ezüst Páncélosok
19.30: Budapesti Griffek vs. Baranyai Bástyák

A rájátszás december 12-én 11.30-tól indul, kattintsatok a Megyék Csatája Twitch csatornájára, vagy látogassátok meg a megyekcsataja.hu-t, hogy ne maradjatok le az élő közvetítésről! Az elődöntőket december 13-án 14.30-as kezdéssel rendezik meg, a döntőt december 19-én követhetitek élőben.

2021.06.03 21:00:42

E-Sport K. B.

A döntő párharcban 1–1-es döntetlen után 3–0-ra legyőzte a F1 Hungary Liga FC-t.

2021.03.02 15:19:40

E-Sport nemzetisport.hu

A 14 és 40 év közötti korosztály jelentkezését várják – a versenyek élőben, illetve felvételről az NSO-n és televíziós csatornákon is láthatóak lesznek. (x)

2021.01.22 17:47:46

E-Sport KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Az Alfa Romeo kötelékébe tartozó Bereznay Dániellel karrierjéről, no meg Hamiltonról, Räikkönenről és Mick Schumacherről is beszélgettünk.