Felnőtt tartalom!
Felnőtt tartalom!

A következő oldalon felnőtt tartalom található! Csak akkor folytassa az olvasást, ha elmúlt 18 éves!

elmúltam 18 éves, folytatom
még nem vagyok 18 éves
D. Á. 2020.12.04 01:00 Frissítve: 2020.12.04 01:20

MCS LoL: a nyolcadik forduló után csak még kiélezettebbé vált a versenyfutás

A Megyék Csatája Országos E-sport Verseny League of Legends csoportkörei még mindig nem értek véget, sem papíron, sem a továbbjutás szempontjából. Bár vannak olyan mérkőzések minden régióban, ahol egyértelműen esélyesebb az egyik csapat, ez a tabellán nem igazán látszódik. A nyolcadik fordulóban az eddigi legnagyobb rangadón egymásnak estek a Budapesti Griffek és a Nógrádi Tollas Vitézek, azonban nem csak ők kapták meg a rivaldafényt. Rövid összefoglalót olvashattok az alábbiakban a legutóbbi meccsnapról.

 

Csongrádi Turulok vs. Bács-Kiskun Megyei Betyárok (2–0)
Hiába tett meg mindent Fluffy Pengu, a Betyároknak nem volt valós esélyük még arra sem, hogy pontot raboljanak a Turuloktól. Mind egyénileg, mind csapatszinten jelentős különbség alakult már ki az első percektől, ami megpecsételte a sorsát a Betyároknak. A Turulok örülhetnek, mivel biztosan továbbjutottak a csoportból, a második helyért azonban hatalmas harc lesz a Baranyai Bástyák, a Betyárok és a Somogyi Sasok között.

Tolnai Hercegek vs. Baranyai Bástyák (0–2)
Veterán e-sportolókkal a fedélzeten érkezett a Bástyák csapata, ami meglátszódott a mérkőzés képén. Rynaw jól ugrott be a Hercegekhez, de ő sem tudta felborítani az erőviszonyokat. Könnyed győzelmeket arattak Verzionék, amikkel jelezték a vetélytársaknak, hogy nem mondtak még le a továbbjutásról.

Budapesti Griffek vs. Nógrádi Tollas Vitézek (2–0)
Az egyik oldalon wAZIER, SanyaDau, Sora, Matebuff és benen, a másikon Kubu, Túróstészta, Carrie Fisher, Frenna és Zumei sorakozott fel, hogy összecsapjanak a Megyék Csatája eddigi legnagyobb rangadóján. A várt izgalmak bár elmaradtak, a színvonalas mérkőzéseken nagyszerűen szórakoztak a nézők. Kubu mindent megpróbált Túróstésztával együtt, de nem tudták eléggé megtolni Kayle szekerét, így a pontmentés elmaradt. Frenna nem volt könnyű helyzetben, mivel minden alkalommal hatalmas fókuszt kapott a csapatharcok során. A Griffek ezzel a csoport élére ugrottak, amivel bebiztosították helyüket a rájátszásban. Az utolsó fordulóban a Nógrádi Tollas Vitézek és a Pesti Arany Oroszlánok csapnak össze. Amelyik csapat nyer, az továbbjut, a döntetlen csak a Tollas Vitézeknek elég.

Vas Megyei Struccok vs. Veszprémi Várvédők (2–0)
Elméletben volt még esélyük a rájátszásra a Várvédőknek, de gyorsan lerombolták az álmaikat a vérre éhező Struccok. A visszavágón már nagyon nem voltak ott fejben az Idézők Szurdokában a Veszprém megyei srácok, rekordgyorsasággal dőlt be a Nexusuk.


Szombaton 13.30-tól érkezik a csoportkörök utolsó előtti meccsnapja, kattintsatok a Megyék Csatája Twitch csatornájára, vagy látogassátok meg a megyekcsataja.hu-t, hogy ne maradjatok le az élő közvetítésről!

2021.06.03 21:00:42

E-Sport K. B.

A döntő párharcban 1–1-es döntetlen után 3–0-ra legyőzte a F1 Hungary Liga FC-t.

2021.03.02 15:19:40

E-Sport nemzetisport.hu

A 14 és 40 év közötti korosztály jelentkezését várják – a versenyek élőben, illetve felvételről az NSO-n és televíziós csatornákon is láthatóak lesznek. (x)

2021.01.22 17:47:46

E-Sport KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Az Alfa Romeo kötelékébe tartozó Bereznay Dániellel karrierjéről, no meg Hamiltonról, Räikkönenről és Mick Schumacherről is beszélgettünk.