E-sport: felismerhetetlen futballisták, bugos játékmenet – íme, a PES utódja

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.09.30. 17:51
null
Nem ez lesz minden idők legjobb focis szimulátora (Fotó: Twitter)
Csütörtökön hivatalosan is megjelent a Konami új videojátéka, az eFootball. A Pro Evolution Soccer utódja ordító hibákkal van tele: még a klasszis labdarúgókat is alig lehet felismerni, a játékmenetben pedig rengeteg a bug.

 

A Konami a Pro Evolution Soccer videojáték nevét eFootballra, s az elérhetőségét ingyenesre változtatta meg – látva a játékmenetet, még ez sem menti meg a FIFA „riválisát”.

A PES soha nem tudta felvenni a versenyt a FIFA-val a licencek terén, a játékmenete sokakat megosztott. Az eFootballban az FC Barcelona, a Juventus, a Bayern München és a Manchester United is eredeti nevében és felszerelésében tündököl a játékban. A grafikában és a futballisták kinézetében viszont korábban is verhetetlen volt, most azonban már ezt sem sikerült megoldani a készítőknek…


És bárcsak ennyi lenne… Az előbb említett játékmenet ugyan nem volt tökéletes, olyan hibákat nem láthattunk benne, mint az alábbi videóban.


Ha valaki egy hosszabb meccset szeretne játszani a barátaival, annak van egy rossz hírünk: az eFootballban csak ötperces mérkőzésekre van lehetőség. Természetesen a PES rajongói is kiborultak, s fel is töltöttek néhány gameplay videót a közösségi médiára.


 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik