MCS: íme, a FIFA 21 PS-csoportmérkőzéseinek nyitó fordulója

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.11.07. 08:43
A Megyék Csatája FIFA 21 Playstation-csoportmérkőzései november 7-én indulnak, és több héten keresztül tartanak majd, amelyekről természetesen ti sem maradhattok le. Nézzük meg, milyen párosítások várnak ránk!

FalCloWn igazi meglepetés játékos, aki FIFA 21 indulásakor megrendezett amatőr versenyt megnyerte és nagy jövő előtt áll. Viszont sem neki, sem Zozynak nem volt olyan egyszerű útja idáig, a megyei döntőkben csak egy-két góllal múlták felül ellenfeleiket. Nem úgy Peti és tooFrez. Utóbbi egy fiatal titán, aki magabiztosan érkezett a küzdelemre, míg tooFrez már abszolút tapasztaltnak mondható, de egy ilyen meccsen bármi megtörténhet.

KELETI RÉGIÓ
10.00:
falCLoWn (Hajdú-Bihar) vs (Szabolcs-Szatmár-Bereg) Zozy1990
10.30: Peti_01hero- (Borsod-Abaúj-Zemplén) vs (Jász-Nagykun-Szolnok) tooFrez_x10

Leves is rendesen megküzdött azért, hogy itt lehessen, hiszen idegenben lőtt több góllal sikerült ezt kiharcolnia. Brandt viszont rendesen elintézte ellenfelét, és nagyobb elvárásokkal várhatja a találkozót. Bazsi úgy nyerte meg a párharcát a megyei döntőben, hogy ellenfele utolsó percben szerzett találata közben lefújta a meccset a játékvezető, és így jobb lett a gólkülönbsége, GrislyJam22 neve pedig nem lehet ismeretlen, hiszen a fiatalember sok versenyen elindult már, és most is kapott gól nélkül kvalifikálta magát.

NYUGATI RÉGIÓ
11.00:
Leves (Győr-Moson-Sopron) vs (Fejér) Brandt_x
11.30: Bazsi (Vas) vs (Zala) GrislyJam22

Endline gyakorlatilag már az első meccsen eldöntötte, hogy itt lehet, bár szorosabb végeredmény született. Gadam pedig az egyik legtöbb találatot szerezte a megyei döntők során, szám szerint 12-őt. Gyurma szintén megnyerte az első meccsét a megyei fináléban, majd aztán egy iksz elég volt neki,
míg HorvátG-nél ez pont fordítva történt, egy 1:1-et követően triplázott a visszavágón.

DÉLI RÉGIÓ
12.00: EndLine03 (Csongrád-Csanád) vs (Baranya) gadaml10l
12.30: gyurma (Somogy) vs (Tolna) HorvathG_

Jordán Beni a torna egyik legnagyobb esélyesét győzte le Chris_Maj személyében, hogy bejusson a csoportkörbe. RozsaGergo pedig egy igazi veteránt tudott legyűrni, így pikáns kis párharcot jelent majd kettejük meccse. Tocska Gogetinhot búcsúztatta, ami jól mutatja, hogy mekkora formában van a Nógrádi Tollas Vitéz. Mateadam a megyei döntő során úgy lőtt 9 gólt, hogy még csak nem is kapott, ezért kettejük összecsapásán bármi megtörténhet.

ÉSZAKI RÉGIÓ
13.00:
JordanBeast15 (Budapest) vs (Pest) RozsaGergo
13.30: Tocska (Nógrád) vs (Heves) mateadam1994

A Megyék Csatája FIFA 21 közvetítéseit aMegyék Csatája Facebook oldalánkövethetitek. Amegyekcsataja.huoldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik