Ha kell, Halle Berry a kisfiával súlyzózik

S. Á.S. Á.
Vágólapra másolva!
2020.04.26. 11:59
Ugrókötelet, csukló- és bokasúlyt, sőt időnként a saját kisfiát is bevonja az edzésbe Halle Berry, aki ötvenhárom évesen is mindennap sportol, és a karantén idején is igyekszik formában maradni.

Kiskora óta rendszeresen edz és sportol Halle Berry, ám a karantén idején egy hatéves gyermek mellett nem olyan egyszerű megoldani a rendszeres mozgást. Az ötvenhárom éves színésznő azonban igyekszik kreatív lenni, egy-két gyakorlatba például a hatéves kisfiát, Maceót is bevonja.

„Még a fiamat is bevonom az edzésbe. Ülök a székben, ő a lábaimra fekszik, így csinálok néhány combizomgyakorlatot” – mesélte az Oscar-díjas színésznő a Women's Health magazinnak. Próbál mindennap legalább harminc percet mozogni, a reggeleket például nyújtással és hasizom-erősítő gyakorlatokkal kezdi.

Ha a fia épp tanul, akkor a széken „lépcsőzve” erősít, de előfordul, hogy egész nap boka- és csuklósúllyal tesz-vesz a házban, emellett imádja az ugrókötelezést is, ami szerinte az egyik legjobb módszer a kardio-edzéshez.

Halle Berry tavaly novemberben az Instagramján osztott meg egy képet a kockás hasáról, miközben a Bruised című film forgatására készült, amelyben egy MMA-harcost alakít.

Apropó, MMA… A színésznő a küzdősportoknak is nagy rajongója, hetente egy órát ezekre szán, egyebek mellett dzsudzsicuzik, capoeirázik és thaibokszol.

„Úgy kellett kinéznem, mint egy MMA-harcos. Ezért az edzések mellett mindennap extra súlyokkal végeztem hasizomgyakorlatokat. Medicinlabdával felülések vagy lábemelés bokasúllyal. A pluszellenállás miatt pedig még keményebbek lettek a gyakorlatok, ennek köszönhetően olyan látványos hasizmom lett, mint előtte soha” – mesélte.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik