BL: A futball istene olykor átírja, amit szeretnénk – Csercseszov

Vágólapra másolva!
2022.07.20. 22:51
A Ferencváros–Slovan Bratislava (1–2) BL-selejtezőt követően a Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov arról beszélt, csapata játékával a vereség ellenére alapvetően elégedett lehet.
Sztanyiszlav Csercseszov szerint nem játszott rosszul a csapata – KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK! (Fotó: Török Attila)
Sztanyiszlav Csercseszov szerint nem játszott rosszul a csapata – KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK! (Fotó: Török Attila)

Sztanyiszlav Csercseszovot először is arról kérdeztük, mi indokolta Adama Traoré korai cseréjét, hogy a védekezőbb típusú Loncar váltotta, illetve hogy az utolsó tíz percben már nem volt pályán Aissa Laidouni és Tokmac Nguen sem.

„Egyszerű a válasz, így döntött a vezetőedző. Utolsó tíz percben legutóbb sem szerepeltek már az említett játékosok. Traoré például nem tudott megfelelően edzeni az utolsó napokban. Mi tudjuk, hogy ki milyen állapotban van, és mi az oka a cseréknek” – válaszolta az NSO-nak az FTC vezetőedzője.

„Sajnos nem mindig úgy jön ki a lépés, ahogy szeretnénk, a futball istene olykor átírja, amit szeretnénk. Öt percen kívül a játékkal elégedett lehetek, ezt mutatják a statisztikák is. Ez a meccs nem jött jól ki, bízunk benne, hogy jövő héten fordul a kocka” – folytatta Csercseszov, aki kérdésre válaszolva külön is beszélt a meccs hajrájáról.

„Nem volt különösebb oka, hogy kicsúszott a kezünkből a hajrában az irányítás. Talán kicsit kihagyott a koncentráció, amikor egy rögzített helyzetből egyenlíteni tudott az ellenfél, de ez benne van a futballban. Nekem egy dolgom van, a visszavágóra a lehető legjobban felkészíteni a csapatot. Voltak labdavesztéseink, amiket a Slovan ki tudott használni, ezen javítanunk kell. A csapatnak a lefújás után annyit mondtam, holnap találkozunk, és folytatjuk a munkát.”

SZTANYISZLAV CSERCSESZOV SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

FERENCVÁROS–SLOVAN (szlovák) 1–2 (0–0)
Budapest, Groupama Aréna, 20 459 néző. Vezette: Bengoetxea (spanyol)
FTC: Dibusz – Wingo, S. Mmaee, Kovacevic, Civic – Laidouni (Mercier, 72.), Zachariassen, Esiti – Nguen (Auzqui, 80.), Boli (Bassey, 72.), A. Traoré (Loncar, 57.). Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov
SLOVAN: Chovan – Medvedev, Kasia, Abena, De Marco – Barszegjan (Agbo, 90+2.), Kucka (Holman, 90+3.), Kankava, Pauschek (Csavrics, 73.), Weiss (Csakvetadze, 73.) – Saponjics (E. Ramírez, 79.). Vezetőedző: Vladimír Weiss
Gólszerző: Zachariassen (70.), ill. Kasia (81.), Barszegjan (86.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik