nemzetisport.hu 2019.06.20 19:17 Frissítve: 2019.06.20 19:28

BL: a fehérvári játékos szerint a Fradi remek, de a Ludogorecnek szurkol

A Ferencváros nagyon értékes csapat – véli a bajnoki rivális Mol Fehérvár FC bolgár középpályása, Georgi Milanov, aki hozzáteszi, hogy azért ő a Ludogorecnek szorít majd a Bajnokok Ligája-párharcban.

Georgi Milanov rendkívül elismerően beszélt a bajnoki riválisról (Fotó: Török Attila)

 

Érdekesség, hogy a bolgár együttes tavaly is találkozott egy magyar csapattal, méghozzá Milanov klubjával, akkor a Vidi néven futó gárda 1–0-s összesítéssel jutott tovább, a bajnokságban viszont alulmaradt a Ferencvárossal szemben.

„A Ferencváros nagyon értékes csapat, amely megnyerte hazája bajnoki címét, kiváló játékosok alkotják, tökéletes szervezet, nagyszerű stadionnal, elképesztően lelkes szurkolótáborral és fantasztikus múlttal” – idézi a topsport.bg Georgi Milanov szavait.

„Szintén erőssége Szerhij Rebrov vezetőedző, akinek az érkezése óta javult a csapat stílusa, és jöttek az eredmények is” – tette hozzá a fehérváriak bolgár játékosa, akit az esélyekről is faggattak.

„Nem mondhatom meg a jövőt, de mindenképpen a Ludogorecnek fogok szurkolni, ahogyan az összes csapatunknak a nemzetközi porondon, a CSZKA-nak, a Levszkinek és a Lokomotiv Plovdivnak is. Az biztos, hogy a Ludogorec Ferencváros elleni párharca nem az első meccsen dől el” – vélekedett Ivanov.

BAJNOKOK LIGÁJA 2019–2020
SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ
1. MÉRKŐZÉSEK
(július 9–10., az elöl szereplő csapatok rendezik az első meccseket, a hátul szereplők pedig a visszavágókat egy héttel később, azaz július 16–17-én. A pontos órarend még nem ismert, ezt a szokásoknak megfelelően később készíti el az Európai Labdarúgó-szövetség, vagyis az UEFA) 
FERENCVÁROS (magyar)–Ludogorec Razgrad (bolgár)
Budapest, Groupama Aréna

2020.12.28 19:31:11

Bajnokok Ligája BERTA MIHÁLY, CSILLAG PÉTER, PIETSCH TIBOR

Ferencvárosi BL-főtábla, Németh Krisztián mint Amerika Kapitány, és a mindenen túljutó Atalanta.

2020.11.25 16:39:52

Bajnokok Ligája KORMANIK ZSOLT

Sok vagy kevés a 16 ferencvárosi légiós? – egyebek mellett erre is keressük a választ összeállításunkban.

2020.12.23 23:19:00

Bajnokok Ligája DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A Két lányom között hét év a korkülönbség, a nagyobbnak annak idején a Barca és David Villa volt a kedvence, a kisebbnek viszont, aki mostanában nyiladozott rá szurkolóként a sportra, már a Fradi és Sigér Dávid!

2020.12.22 23:59:20

Bajnokok Ligája BABJÁK BENCE

Összeállításunkban a zöld-fehérek Bajnokok Ligája-szereplését elevenítettük fel.