BL: „Itt vagyok, játékra jelentkezem” – Ibra a Newcastle elleni meccs előtt

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.09.19. 11:39
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulójában a Milan a Newcastle Unitedet látja vendégül az F-csoportban. A rangadó előtt Zlatan Ibrahimovic üzent a milánóiaknak.

A milánói csapat korábbi klasszis támadója „játékra jelentkezett” Pioli mesternél a Newcastle United elleni BL-meccs előtt.

„Sziasztok, Milan-szurkolók! Itt vagyok a csapat edzőközpontjában, és mondtam az edzőnek, hogy játékra kész vagyok, de a nevem sajnos nincs a keretben. Pedig jól érzem magam, és igencsak fitt is vagyok… A viccet félretéve: továbbra is hajrá, Milan! Találkozunk a San Siróban” – mondta Zlatan Ibrahimovic a Twitterre közzétett videóban, majd Stefano Piolival együtt tekintette meg a Milan edzését, amelynek végén állítólag egy motivációs beszédet tartott a játékosoknak.

Nem lesz könnyű dolga a Milannak, hiszen a Bajnokok Ligája 2023–2024-es kiírásának legnehezebb csoportjába került a Paris Saint-Germainnel, a Newcastle Uniteddel és a Borussia Dortmunddal, így rendkívül fontos lenne az olasz csapatnak hazai pályán a győzelem a „szarkák” ellen – ráadásul a drukkereket is ki kellene engesztelni az Intertől elszenvedett súlyos, 5–1-es vereség után.

 

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
1. FORDULÓ

F-CSOPORT

18.45: Milan (olasz)–Newcastle United (angol) (Tv: Sport1) – élőben az NSO-n!
21.00: Paris Saint-Germain (francia)–Borussia Dortmund (német) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik