Sportrádió: A cél, hogy augusztusban a legjobbamat fussam – Kozák

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.02.10. 12:04
null
Kozák Luca a legjobbját szeretné nyújtani augusztusban (Fotó: Dömötör Csaba)
Az Év Sportolója Gálán az Év női sportolójának megválasztott Kozák Luca Csisztu Zsuzsa vendége volt a Sportrádióban, ahol beszélt az előtte álló időszakról és a közelgő budapesti atlétikai világbajnokságról is. 


„Minden évben úgy kezdem el az aktuális szezont, hogy szeretném megdönteni az egyéni csúcsaimat, legyen szó fedett pályáról vagy szabadtérről, hiszen ez jelzi az előrelépést” – mondta Kozák, aki a beszélgetés elején a felkészüléséről, a fedett pályás szezonról és a tanulmányairól is beszélt Csisztu Zsuzsának, majd a közelgő budapesti atlétikai vb került előtérbe.

„Bízom benne, hogy a világbajnokság előtt lesz időm rendesen szétnézni, tesztelni a pályát, az új stadiont, de nyilván ez még sok mindentől függ. A cél, hogy idén augusztusban a lehető legjobbamat fussam. Nem is foglalkozom azzal, hogy itthon lesz a vébé, mert nem szeretnék fölösleges terhet magamra tenni, ugyanúgy készülünk erre a világeseményre, mint bármikor máskor. Szeretném megmutatni, hogy az atléták mire képesek, valamint szeretnék motiválni másokat” – mondta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik