D. Á.
2023.01.24 21:08

PL: a szuperszámítógép nem ért egyet Neville-lel: az Arsenal lesz a bajnok!

A bettingexpert szuperszámítógépe szerint az Arsenal labdarúgócsapata emelheti a magasba a Premier League-trófeát a 2022–2023-as idény végén.

Az Arsenal fantasztikusan futballozik ebben az idényben (Fotó: AFP)


Mintha az egész világ arra várna, hogy az Arsenal kipukkanjon, ám egyelőre ennek nyoma sincs – az „ágyúsok” vasárnap délután egy igencsak fordulatos és drámai mérkőzésen a Manchester Unitedet is legyőzték.

Mikel Arteta együttese jelenleg úgy áll öt ponttal a Manchester City előtt a tabellán, hogy egy meccsel kevesebbet játszott a Premier League-ben. A liga első két helyezettje még nem nézett farkasszemet egymással, azok a rangadók természetesen nagyon fontosak lesznek az Arsenalnak és a Manchester Citynek is.

A „vörös ördögök” legendás védője, Gary Neville szerint a londoniak annak ellenére sem végeznek az első két helyen, hogy jelenleg a tabella élén állnak.

„Nem fogják megnyerni. Igaz, ezt mondtam annak idején a Leicesterről is – mondta Gary Neville, a Sky Sports szakértője. – A Manchester City nyeri meg a bajnokságot, és szerintem a Manchester United lesz a második. Tudom, hogy ezzel most felhúzom az Arsenal-szurkolókat.”

Nos, a bettingexpertnél nem értenek egyet az egykori angol válogatott védővel, a szuperszámítógép szimulációja szerint ugyanis az Arsenal emelheti magasba a Premier League-trófeát az idény végén.

A számítások szerint a második helyen a Manchester City végez, a bronzérmet pedig a Newcastle United kaparintja meg. A Bajnokok Ligája érő negyedik helyet az MU csípi meg a „jóslat” szerint.

 


 

2023.01.29 11:35:51

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A csapatból néhány éven belül világverő gárda is válhat, de ugyanekkora az esélye a totális csődnek.

2023.01.27 19:53:36

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A norvég az első FA-kupa-meccsét játszotta, de Nathan Aké döntött – Arteta túl sok kulcsembert pihentetett.

2023.01.22 22:16:32

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK, 2023. A Burnley fizetett 2.8 millió eurót a saját csatáráért – hogy kölcsönadja • Sir Alex után Sir Jim az MU-nál?

2023.01.22 23:33:23

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A primadonna sohasem a hiúsága, a sértődöttsége, a kiváltságai jóvoltából lesz prima donna, hanem megfordítva. Először a tudás, a produkció, a tetszés, és csak azután azok a sallangok, amelyek – ez nyilvánvaló – nem feltétlenül teszik szimpatikussá. Ennek alapján, Pep Guardiola nem is igazi primadonna. Legfeljebb félig az.

2023.01.22 17:11:03

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A rendkívül izgalmas és fordulatos rangadón Eddie Nketiah kései gólja döntött.