MU: már csak Solskjaer bánatpénze a kérdés, a menesztése nem – sajtóhír

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.11.20. 21:00
null
Ole Gunnar Solskjaer a szombati mérkőzés után (Fotó: AFP)
Angol lapértesülések szerint a Manchester United vezetősége online válságértekezletet tartott szombat este, miután a csapat 4–1-re kikapott a Watfordtól az angol labdarúgó-bajnokságban, és nagy a valószínűsége annak, hogy leváltják a csapatot irányító Ole Gunnar Solskjaer menedzsert.

 

A Sunday Times értesülése szerint a megalázó vereség után Ole Gunnar Solskjaer menesztése már nem kérdéses, a tárgyalás elsősorban arról folyt, mekkora bánatpénzt fizessenek a norvég menedzsernek.

A lap úgy tudja, hogy a klubot tulajdonló Glazer család egyben utasította a klubvezetőket, hogy az eddigieknél többet tegyenek annak érdekében, hogy meggyőzzék Zinédine Zidane-t: vegye át a csapat irányítását. A meggyőzés fő eszköze természetesen az eddig is létező állásajánlat további pénzügyi erősítése.

Solskjaer a mérkőzés után úgy értékelt: az első félidőt nagyon elrontották, a második viszont sokkal jobb volt – összességében azonban sehol sem voltak ahhoz képest, ahol tartani szeretnének.

„Sajnálom a szurkolókat, és ugyanúgy érzek, ahogyan ők: megalázó módon szenvedtünk vereséget. Nagyon rossz formában vagyunk, a helyzetünk rendkívül kellemetlen, a futballistáim is pocsékul érzik magukat. Nagyon nehéz most itt állni, és megpróbálni megmagyarázni a történteket, de hát a futballhoz ez is hozzátartozik. Van, amikor nem lehet mást tenni, mint bocsánatot kérni a nyújtott teljesítményért, és vállalni a felelősséget” – nyilatkozta az elkeseredett norvég szakvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik