MU: két nappal a kisfia halála után Ronaldo elkezdett edzeni

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.04.20. 16:55
Angol sajtóhírek szerint két nappal az újszülött kisfia halála után szerdán visszatért a Manchester United carringtoni edzőközpontjába, s a csapattal tréningezett Cristiano Ronaldo, aki a tragédia miatt kihagyta a keddi, Liverpool elleni bajnokit (0–4).

Mint ismert, Cristiano Ronaldo hétfőn a közösségi oldalain közölte, hogy elhunyt újszülött kisfia. A Manchester United labdarúgójának párja, Georgina Rodríguez ikreket várt, a kislány életben van.Mint ismert, Cristiano Ronaldo hétfőn a közösségi oldalain közölte, hogy elhunyt újszülött kisfia. A Manchester United labdarúgójának párja, Georgina Rodríguez ikreket várt, a kislány életben van.

„A legmélyebb fájdalommal kell közölnünk, hogy újszülött kisfiunk elhunyt. Ez a legnagyobb szomorúság, amit egy szülő érezhet. Csak a kislányunk születése ad erőt, reményt és némi boldogságot, hogy átvészeljük ezt az időszakot – írta Cristiano Ronaldo. Köszönjük az orvosoknak és az ápolóknak a szakszerű ellátást és támogatást. Lesújtott minket ez a veszteség, kérjük, tartsák tiszteletben, hogy ezt magunkban és nem nyilvánosan szeretnénk feldolgozni. Kisfiunk, te vagy a mi angyalunk, mindig szeretni fogunk.”

A gyászoló Ronaldo kihagyta az MU Liverpool elleni idegenbeli meccsét, de a „vörösök” drukkerei támogatásukról biztosították: a mérkőzés hetedik percében – CR mezszáma a hetes – állva tapsolták a támadót, valamint elénekelték a klub himnuszát, „You'll Never Walk Alone-t” is.

Habár az ötszörös aranylabdás futballista szerdán együtt edzett a csapattal, az Arsenal elleni szombati rangadón kérdéses a szereplése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik