Chelsea: ameddig lehetséges, Mourinho a klubnál marad

Vágólapra másolva!
2014.01.17. 22:44
Ha tehetné, élete végéig a Chelsea-t irányítaná José Mourinho, aki 2013 nyarán vette át ismét a londoni együttes irányítását, és elmondása szerint kiválóan érzi magát, nem gondol a távozásra. Már csak azért sem, mert nincs olyan csapat, amelynek a kedvéért elhagyná jelenlegi csapatát.

„Addig maradok, amíg azt nem mondják, hogy távozzak. Amíg a Chelsea igényt tart a szolgálataimra, addig nincs olyan klub, amely elcsábíthatna, mert jól érzem itt magam, szeretnek engem” – vélekedett Mourinho, aki 21 forduló után a harmadik helyen áll csapatával a Premier League-ben, vasárnap pedig a címvédő Manchester Unitedet fogadja.

„Most a jelenlegi szerződésemre szeretnék gondolni, amely négy idényre szól, és három és fél év még hátravan belőle – folytatta a portugál szakember, aki a 2017 nyarán lejáró megállapodása után sem szeretne távozni. – Nem gondolok a távozásra, mert nem célom, hogy távozzak. Nincs szükségem új szerződésre, nincs szükségem több pénzre, eleget kapok. Addig maradok, amíg a Chelsea is ezt szeretné.”

„Ha három év múlva azt mondják nekem, hogy írjam alá az új kontraktust, aláírom, mert nem szeretnék elmenni. Ilyen egyszerű” – tette hozzá Mourinho.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik