FFT: Willian nem bánta meg, hogy mezt váltott Londonban

Vágólapra másolva!
2020.12.25. 14:21
Willian csak augusztusban lett az Arsenal játékosa, de máris odavan új környezetéért. Ez fordítva is igaz. Elmondja, miként válhat Mikel Artetából fényesen ragyogó csillag Londonban.

Szeptemberben Williannak még egy órára sem volt szüksége, hogy megkedveltesse magát a szurkolókkal. Ötvenhét percen belül három gól előkészítésének volt részese az Arsenal idénynyitó mérkőzésén a Fulham ellen idegenben, továbbá ő maga is hozzátett egyet szabadrúgásból.

Ezen nem is kell nagyon meglepődni: bár a Chelsea-t ingyenesen vihető igazolásként hagyta ott a nyáron, mégis ő volt a „kékek” legkreatívabb játékosa, ami kilenc gólban és hét gólpasszban nyilvánult meg. Egy valószínűtlen rekordot is beállított: a járvány sújtotta idényben a brazil futballista lett az első, aki a naptári év minden egyes hónapjában betalált a Premier League-ben.

Most többek közt arról is beszélt, hogy nem volt reális lehetőség a szerződése meghosszabbítása hét év után Nyugat-Londonban, és a háttérben mindig kudarcra ítélt alkudozások folytak (vagyis inkább nem folytak). Ő azonban nem olyan, hogy azon siránkozzon, mi lehetett volna, és most már minden lojalitása Észak-Londoné.

Az interjút Williannal elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik