Liverpool: a Barca kereste Van Dijket, gyors választ kapott

Vágólapra másolva!
2019.07.13. 09:15
null
Van Dijk jövőre sem lesz Lionel Messi csapattársa (Fotó: AFP)
Angol sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona megkörnyékezte a Liverpool FC klasszis védőjét, Virgil van Dijket egy esetleges átigazolás reményében, ám a játékos képviselői gyorsan rövidre zárták a történetet.

 

Liverpool-szurkolók: nyugalom, Van Dijk nem megy sehová.

A Mirror vezető futballszakírója, John Cross értesülései szerint a Bajnokok Ligája elődöntőjében éppen a Pool ellen megégő Barca ugyan megkereste a Liverpool 28 éves klasszisát, ám a futballista képviselői azonnal határozottan nemet mondtak a katalánoknak. Cross hozzátette, esély sincs arra, hogy nyélbe üssék az üzletet.

A Southamptontól távozó Van Dijk érkezését 2017 decemberében jelentette be a Liverpool, amelynél először alapemberré, majd a világ egyik legjobb védőjévé nőtte ki magát. Kulcsszerepe volt abban, hogy a liverpooliak 2019 júniusában felemelhették a Bajnokok Ligája-trófeát. Eddig 72 hivatalos meccsen lépett pályára, s hét gólt szerzett a Liverpool mezében.

Anfield Edition on Twitter

Barcelona made an enquiry about signing Virgil Van Dijk this summer, although his representatives rubbished their attempts and nothing went any further. [@johncrossmirror]


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik