Sir Alex Ferguson: Viselkedj, és garantáltan megkapod a jutalmad!

Vágólapra másolva!
2008.11.11. 10:17
A The Sun szerint a Manchester United új, hatalmas összegről szóló szerződést kötne Cristiano Ronladóval – de csak akkor, ha a portugál csillag meg tudja győzni Sir Alex Ferguson menedzsert arról, hogy hűséges marad klubjához.
Sir Alex: Viselkedj, és nem marad el a jutalmad!
Fotó: Imago (archív)
Sir Alex: Viselkedj, és nem marad el a jutalmad!
Sir Alex: Viselkedj, és nem marad el a jutalmad!
Fotó: Imago (archív)
Sir Alex: Viselkedj, és nem marad el a jutalmad!
Új szerződést köthet Cristiano Ronaldo, ám a helyzet nem egyszerű.

A klub hajlana a megállapodásra, ám a portugál csatárnak előbb bizonyítania kell, hogy mindenképpen az Old Traffordon szándékozik maradni.

Így nem ejthet több szót arról a vágyáról, hogy a Real Madridhoz szeretne igazolni – persze csak ha igényt tart heti bérének megemelésére.

A The Sun nem említ pontos összeget, a Mirror információi szerint viszont a játékos 170 ezer eurós fizetést szeretne, és ügynöke már dolgozik is a megállapodáson.

Azonban egyes találgatások szerint Ronaldo pályán mutatott testbeszéde arról árulkodik, hogy lélekben már a Bernabéu gyepét koptatja.

Annyi mindenesetre bizonyos, hogy a játékosok szavazatai alapján a 2007–2008-as szezon legjobbjának választott labdarúgó az elmúlt mérkőzéseken feltűnően lelkesen és jó formában játszott, és ha létrejön az új szerződés, valószínűleg nem hagyja el a Unitedet – amit hiába erősített meg nemrég, akadnak, akik nem hisznek neki.

Ám nem csak Ronaldo „viselkedése” lehet az egyetlen akadálya a fizetésemelésnek. A futballista 2007-ben ötéves megállapodást írt alá, így David Gill ügyvezető igazgató nem sietne a módosítással, hiszen a játékos még igencsak „benne van a szerződésében”.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik