Allardyce bízik abban, hogy Owen karácsony előtt visszatér

Vágólapra másolva!
2007.12.10. 17:51
Sam Allardyce, a Newcastle United menedzsere arra számít, hogy a csapat egyik legnagyobb sztárja, Michael Owen (képünkön) hamarosan felépül sérüléséből, és még Karácsony előtt pályára lép a „szarkák” együttesében, a Derby County elleni találkozón.
Az aranylabdás támadó novemberben, egy válogatott mérkőzésen szenvedett combizom-szakadást, és korábban arról volt szó, hogy ebben az évben már nem léphet pályára.

Azonban Allardyce a klub hivatalos honlapján azt nyilatkozta, hogy reményei szerint a válogatott csatár a vártnál előbb visszatérhet.

A „szarkák” trénere azt már elfogadta, hogy a kiváló támadó minden bizonnyal kihagyja a Fulham elleni összecsapást szombaton, azonban azt reméli, hogy egy héttel később Owen már pályára léphet.

„Valőszínűleg néhány játékos visszatér a Fulham elleni meccsen, azonban Michael Owen valószínűleg nem lesz köztük, hiszen az túl korai lenne a számára – nyilatkozta Allardyce. -, azonban a Derby ellen már elképzelhető, hogy ott lesz a csapatban.”

„Azt elintéztem, hogy Damien Duff, Abdoulaye Faye, Claudio Cacapa és Shola Ameobi már játszani fog a tartalékcsapatban” – zárta a mondandóját a szakember.

A Newcastle egyébként nem szerepel túl fényesen a Premier League-ben, hiszen a csapat csupán a tizenegyedik a bajnoki tabellán. A „szarkák” az eddig lejátszott tizenhat meccsükből mindössze hatszor nyertek, ugyanennyi vereséget szenvedtek és négyszer játszottak döntetlent, és ennek köszönhetően huszonkét pontot szereztek.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik