Michael Owen szombaton Észtország csapata ellen már pályára léphet

Vágólapra másolva!
2007.10.10. 19:14
Nincs akadálya annak, hogy Michael Owen, a Newcastle United támadója pályára lépjen az angol válogatottban az Észtország elleni, szombati, illetve az Oroszország elleni, október 17-i labdarúgó Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésen. Az aranylabdás csatár kilenc nappal ezelőtt hasfalműtéten esett át.
Michael Owen (középen) mindenkit megnyugtat: nem lesz baj
Imago
Michael Owen (középen) mindenkit megnyugtat: nem lesz baj
Michael Owen (középen) mindenkit megnyugtat: nem lesz baj
Imago
Michael Owen (középen) mindenkit megnyugtat: nem lesz baj

Korábban Sam Allerdyce, a „szarkák” vezetőedzője aggodalmának adott hangot Owen válogatottbeli szereplésével kapcsolatban, a 27 esztendős klasszis azonban a BBC Five Live című műsorában kijelentette:

„Teljesen rendben vagyok már, nincs semmiféle kockázat.”

„A klubom természetesen meg akar óvni engem, de ha meeghallgatják a sebészt, aki operált, ő is azt mondja majd, hogy abszolút semmilyen probléma nincsen.”

„Az orvos azt mondta, hogy csak rövid rehabilitációs időszakra lesz szükség, amíg újra pályára léphetek” – folytatta Owen.

„Nincs semmi gond, mindkét mérkőzésen tudok játszani. A legjobb, ha az ember olyan gyorsan elfelejti ezt a műtétet, ahogyan csak lehet.”

„Múlt szerdán még nem éreztem teljesen jól magam, de csütörtökön már tökéletes volt minden, és azóta is így van.”

„Még egyszer beszélek a sebészemmel, ő mindenki másnál jobban tudja, hogy miről beszélünk. Nem tudom, miért ne játszatnék, amikor ő azt állítja, hogy semmi baj nem történhet.”

Magyarázatképpen: Owennek egy korábbi lágyékizom-szakadás miatt miatt megerősítették a hasfalát, hogy megelőzzék a sérv kialakulását.

Egyébként a Liverpool és a Real Madrid korábbi támadója vasárnap az Everton elleni bajnoki mérkőzésen már visszatért, és a 16 perc játék is elég volt neki a gólszerzéshez.

Sam Allardyce korábban azt állította, hogy játékosa a válogatott múlt havi összecsapásán sérült meg, Owen azonban azt mondta, hogy a baj már előtte megtörtént.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik