Freddie Ljungberg az „ágyúsoknál” szeretné befejezni a pályafutását

Vágólapra másolva!
2007.06.28. 10:23
Freddie Ljungberg az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Arsenal játékosa a híresztelésekkel ellentétben jelenlegi klubjánál képzeli el a jövőjét – nyilatkozta a BBC közszolgálati csatorna internetes oldalának az ügynöke, Claes Elefalk.
Freddie Ljungberg csak az Arsenalban akar játszani
Freddie Ljungberg csak az Arsenalban akar játszani
Freddie Ljungberg csak az Arsenalban akar játszani
Freddie Ljungberg csak az Arsenalban akar játszani
A harminc éves középpályás iránt érdeklődik a Mancheseter City, a West Ham United és a Portsmouth is.

Azonban ügynöke szerint a svéd nem szeretne távozni az Emirates-stadionból.

„Freddie az Arsenal játékosa akar maradni a továbbiakban is, itt szeretné befejezni a pályafutását” – nyilatkozta Claes Elefalk, a válogatott középpályás menedzsere.

„Erre meg is van minden esélye. Azok a hírek, hogy távozna, csupán találgatások.”

Ljungbergnek nem az előző volt élete legjobb szezonja, hiszen egy sérülés miatt csupán huszonhatszor lépett pályára az „ágyusoknál”, és ezeken háromszor volt eredményes.

„Freddie szerződése 2009-ben jár le, és meg sem fordult a fejében a távozás gondolata – folytatta Elefalk. – Más egyesületekkel semmilyen megállapodás nem született.”

A menedzser ezután hozzátette, hogy egy átigazolási időszakban teljesen természetes, hogy egy olyan kaliberű játékost, mint Ljungberg, hírbe hoznak más csapatokkal, amelyek szeretnék szerződtetni.

Elefalk ezután elmondta, hogy ügyfele Thierry Henry távozása ellenére fényes jövőt jósul a londoni alakulatnak.

„Nagyon bízik a csapatban, a klubban és Arséne Wenger vezetőedzőben is” – zárta a mondandóját a menedzser.

A svéd klasszis 1998-ban érkezett Londonba a Halmstads együtteséből, és akkor az "ágyúsok" három millió fontot fizettek érte.

Az Arsenal egyébként az előző szezont a negyedik helyen zárta, így a következő idényben is indulhat a Bajnokok Ligájában és javíthat, ugyanis idén - a 2006-os finálé után - csupán a nyolcaddöntőig jutott, ahol a PSV búcsúztatta a csapatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik