Wenger: Cesc Fabregas nem igazol Madridba

Vágólapra másolva!
2006.07.12. 15:43
Arsene Wenger, az angol élvonalban szereplő Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere kijelentette, hogy Cesc Fabregas, az együttes középpályása nem igazol a Real Madridba.
Cesc Fabregas a következő szezonban is az Arsenal mezében futballozik
Cesc Fabregas a következő szezonban is az Arsenal mezében futballozik
Cesc Fabregas a következő szezonban is az Arsenal mezében futballozik
Cesc Fabregas a következő szezonban is az Arsenal mezében futballozik

A spanyol válogatott tizenkilenc éves játékosával kapcsolatban korábban felröppent az a hír, hogy visszatér hazájába, és a Real Madrid futballistája lesz, ugyanis Ramon Calderon a királyi gárda frissen kinevezett elnöke nagyon szeretné csapatában látni a tehetséges középpályást.

Azonban Arsene Wenger, az Arsenal menedzsre kijelentette, hogy Fabregas az Ágyúsok játékosa lesz a következő szezonban is.
„Szeretném, ha mindenki előtt tiszta lenne: Cesc Fabregas az Arsenal futballistája, nem eladó, és semmilyen ajánlatot nem hallgatunk meg ezzel kapcsolatban – mondta a tréner. – Mindenképpen vele képzeljük el a csapat jövőjét, és abban főszerepet fog játszani.”

A fiatal játékos még tizenhat évesen írt alá az Ágyúsokhoz, és tagja volt a spanyolok idei vb-keretének, amelyben mind a négy meccsen szóhoz jutott, annak ellenére, hogy életében először az idei év márciusában lépett pályára a nemzeti tizenegyben.

Fabregas július 24-én kezdi a felkészülést Londonban, és nem foglalkozik a madridiak érdeklődésével.

„Nem gondolkodom semmi máson, csupán azon, hogy a következő idényben az Arsenalban játszom – mondta a fiatal középpályás a Mundo Deportivo című spanyol napilapnak. – Én teljes egészében az Arsenal játékosa vagyok, és senki nem állíthatja az ellenkezőjét.”

Habár saját bevallása szerint is elgondolkozott már azon, hogy szívesen játszana otthon, jól érzi magát Angliában.

„Előbb vagy utóbb szeretnék játszani a spanyol első osztályban – folytatta a játékos. - Amikor eligazoltam otthonról, erre nem volt meg a lehetőségem, most azonban nagyon jól érzem magam Londonban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik