NFL: bunyó a Giants meccsén, fél perccel a vége előtt nyert a Lions

Vágólapra másolva!
2023.11.19. 22:19
null
David Montgomery (labdával) szerezte a detroiti meccs utolsó TD-jét (Fotó: Getty Images)
Címkék
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 10. fordulójának vasárnap kora esti meccsein a Detroit Lions hazai pályán csak az utolsó pillanatban szerzett TD-vel győzte le a Chicago Bearst, míg a washingtoni Commanders és a New York Giants meccsén utóbbiak győzelmét egy tömegverekedés is színesítette.

Az idén mindössze három győzelmet arató Chicago Bears ugyan az első negyedben hamar hétpontos előnybe került egy futott TD és egy értékesített extra pont után, a Detroit Lions a második felvonásban fordítani tudott, így 14–10-es előnnyel mehetett a nagyszünetre. A folytatásban aztán a Bears alaposan belehúzott, 10–0-ra vitte a harmadik játékrészt, s öt perccel a vége előtt már 26–14-re vezetett. Csakhogy a hajrá egy hazai TD után izgalmasan alakult, a Lions egy időkérés után, fél perccel a vége előtt bevitte a győztesnek bizonyuló touchdownt, majd sikerrel összehozta a kétpontost, sőt, a végén még egy safetyt is kikényszerített, így 31–26-ra nyert.

AZ UTOLSÓ TD

 

A New York Giants vendégjátéka a Washington Commanders otthonában hasonlóan izgalmasan alakult, ráadásul az összecsapást a második negyed végén egy kisebb tömegverekedés is színesítette – a Commanders irányítóját, Sam Howellt azt követően ütközte le a Giants safetyje, Xavier McKinney, hogy Howell TD-t futott. Ebből lett aztán a kalamajka, amelynek végén mindkét csapatból egy-egy pofozkodó játékost kizártak a bírók. A meccset végül a Giants nyerte, miután a záró felvonásban 17 pontot hozott össze.

A BUNYÓ


ÉS AZ ELŐZMÉNY

 

AMERIKAI FUTBALL
NFL, ALAPSZAKASZ
10. FORDULÓ
Carolina Panthers–Dallas Cowboys 10–33
Cleveland Browns–Pittsburgh Steelers 13–10
Detroit Lions–Chicago Bears 31–26
Green Bay Packers–Los Angeles Chargers 23–20
Houston Texans–Arizona Cardinals 21–16
Jacksonville Jaguars–Tennessee Titans 34–14
Miami Dolphins–Las Vegas Raiders 20–13
Washington Commanders–New York Giants 19–31

KÉSŐBB
22.05:
San Francisco 49ers–Tampa Bay Buccaneers
22.25: Buffalo Bills–New York Jets (Tv: Arena4)
22.25: Los Angeles Rams–Seattle Seahawks
Hétfő, 2.20: Denver Broncos–Minnesota Vikings (Tv: Arena4)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik