NBA: kereskedelmi partnerséget kötöttek az ismert sportszerforgalmazóval

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2021.02.23. 21:52
Kereskedelmi partnerséget kötött egymással az NBA és a francia Decathlon, a világ egyik legnagyobb sportszerforgalmazója – olvasható a vállalat hivatalos közleményében. A megállapodás értelmében világszerte közel 1200 Decathlon áruházban, köztük 24 magyarországi üzletben is elérhetőek lesznek NBA-s termékek.

A partnerség részeként a Decathlon által tervezett és a Tarmak kosárlabda-márkanév alatt értékesített NBA -és NBA-franchise-színeknek megfelelő aláöltözetek, cipők és kiegészítők lesznek elérhetők. A kollekciót kizárólag a sportszerforgalmazó üzleteiben és a webshopján keresztül fogják majd értékesíteni. A termékek először online, 2021 márciusától lesznek megtalálhatóak, április elejétől pedig már az áruházak polcain is elérhetőek lesznek..

A francia székhelyű Decathlon a világ egyik legnagyobb sportszerforgalmazója. A vállalat 2016-ban alapította meg Tarmak nevű kosárlabdamárkáját, amely saját termékeket és technológiákat tervez, beleértve a labdákat, ruhákat, cipőket, edzésfelszereléseket, és védőfelszereléseket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik