NBA: cserét kér a Brooklyn Nets sztárja – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.02.04. 08:52
null
Kyrie Irving sajtóhírek szerint csapatot váltana (Fotó: Getty Images)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) a Brooklyn Nets játékosa, Kyrie Irving sajtóhírek szerint még a cserehatáridő lejárta előtt csapatot váltana.

Amikor már úgy tűnt, hogy a Brooklyn Nets kezd egyenesbe jönni és keleti topcsapatként harcban lehet a bajnoki címért, akkor a csapat egyik sztárja Kyrie Irving sajtóhírek szerint cserét kér.

Irving a nyáron szabadügynök lesz, azonban az ESPN azt írja, hogy még az NBA csütörtöki cserehatárideje előtt csapatot váltana. A 30 éves játékos nem nyilatkozott arról, melyik csapatokat preferálná. A hírek szerint a Los Angeles Lakers, a Phoenix Suns és a Dallas Mavericks is érdeklődik iránta.

Irving ügynöke, Shetellia Riley-Irving és a Brooklyn Nets a közelmúltban tárgyalt a játékos szerződésének meghosszabbításáról. A Brooklyn az ESPN szerint nem tudja, hogy a játékos mennyire megbízható, emiatt nem akarnak hosszú távú szerződést kínálni. Irving jelenlegi szerződése június 30-ig érvényes, melynek értelmében idén 36.9 millió dollárt keres. Az irányító négyéves, összesen 198.5 millió dolláros hosszabbítást szeretne.

A Brooklyn Netsnél a nyáron a csapat másik sztárja, Kevin Durant kért cserét, majd gondolta meg magát és tett úgy, mintha nem történt volna semmi. Az ősz folyamán Irvinget tiltották el antiszemita megjegyzések miatt. Később kirúgták Steve Nash-t, a csapat edzőjét. Ezt követően rövid ideig minden a játékról szólt, ami jót is tett a Brooklynnak. Jelenleg a Keleti Konferencia negyedik helyén áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik