Luka Doncic a Clipperst, James Harden a Pacerst szedte szét

GOBODICS TAMÁS, MIHÁLY NORBERT (KEZDO5.HU)GOBODICS TAMÁS, MIHÁLY NORBERT (KEZDO5.HU)
Vágólapra másolva!
2021.03.18. 09:30
null
James Harden (a labdával) vezette győzelemre az Indiana ellen (is) a Brooklynt (Fotó: Getty Images)
Doncic extrája jelentette a különbséget a Mavs-Clippersen, Jannisz Adetokunbo döntött Philadelphiában, kikapott a Miami, a Boston, a Chicago, a Toronto és a Charlotte, remekelt a Denver, a Brooklyn pedig utolérte a Sixerst Kelet élén.

 

Detroit Pistons–Toronto Raptors 116–112

Saddiq Bey vezérletével nyertek az autóvárosiak. Igazi alsóházi rangadóvá avanzsált a két csapat összecsapása, a hazaiak egy négyes vereségszériát követően próbáltak talpra állni, ami kisebb meglepetésre sikerült is, hisz előzetesen nem ők számítottak favoritnak. A feldobás pillanatától igyekezte kontrollálni a mérkőzést a Detroit, elsősorban az újonc Saddiq Bey (28 pont, 12 lepattanó, 6/10 tripla), Jerami Grant (23 pont) valamint Delon Wright (19 pont, 10 lepattanó, 8 gólpassz) vezérletével, míg a padról Josh Jackson (16 pont, 5 lepattanó, 6 gólpassz) volt elemében. A vendégek a második és a harmadik negyed derekán is átvették egy-egy rövid időre a vezetést, ám nem sikerült stabilizálni a játékukat, köszönhetően annak, hogy borzasztóan dobtak és lepattanóztak a detroitiak 59–39 arányban nyerték meg utóbbi statisztikai mutatót, s ezzel együtt a meccset is.

Zsinórban hatodszor is kikapott a Raptors. Az ötös vereségszériában lévő Torontónál az eddig hiányzó öt játékos mindegyike visszatérhetett, legalábbis engedélyt kaptak az edzésre, hisz végül Nick Nurse vezetőedző csak Fred VanVleet és Pascal Siakam kettősét játszatta. Nem kezdte jól a parolát a Raptors, a két középső negyed egy-egy rövid periódusában ellenben úgy tűnt, hogy megfordíthatják a mérkőzés képét. Norman Powell (43 pont, 14/18 mezőnyből) volt az, aki magára vállalta a kapitányi szerepkört, a nagyszünetet követően egy 10-1-s futással át is vették a vezetést, ellenben a szörnyű dobóformájuk és lepattanózásuk nyomán – második szándékból rendesen megszórta magát a Pistons –, hiába volt végig szoros az állás, megérdemelten győztek a hazaiak. Powell mellett talán csak Chris Boucher (21 pont, 5 lepattanó) teljesítménye dicsérhető, ellenben Kyle Lowry (2/13 mezőnyből), Fred VanVleet (2/13 mezőnyből, 15) és Pascal Siakam (3/11 mezőnyből) sem volt az igazi.

A Pistons legjobb dobói: Bey 28/18, Grant 23/9, Wright 18
A Raptors legjobb dobói: Powell 43/24, Boucher 21/3, Siakam 13

Indiana Pacers–Brooklyn Nets 115–124

Az utolsó negyedre roppant össze a Pacers. A hazaiak egy phoenixi bravúrt követően legutóbb Denverben kaptak ki, így ezúttal odahaza próbáltak kozmetikázni, s ennek megfelelően hatalmas elánnal kezdték a meccset, 40–25-re megnyerve az első tizenkét percet. Malcolm Brogdon (24 pont, 4 lepattanó) és a tripla duplát jegyző Domantas Sabonis (18 pont, 11 lepattanó, 11 gólpassz) mellett az éppen a Nets csapatától érkező Caris LeVert (19 pont, 5 gólpassz) is hozta a kötelezőt, sőt, a padról Doug McDermott és T.J. McConnell duója is remekül szállt be, 12-12 pontot szórva. A vendégek azonban negyedről-negyedre kapaszkodtak feljebb, majd a záró játékrész elején át is vették a vezetést, s mivel az Indiana már nem tudott újítani, így ismét vesztesen bandukolhattak le a parkettről.

James Harden ezúttal is a vállára vette a csapatot. Az aktuális formát elnézve Kevin Durant (combhajlító sérülés), Kyrie Irving (ágyék probléma) és Blake Griffin (térdfájdalmak) triója nélkül is a liga egyik legjobb csapata a Brooklyn, amit Indianapolisban újfent bizonyítottak is, bár az első három játékrészben még a hazaiak akarata érvénysült. James Harden szezonbeli tizenegyedik tripla dupláját könyvelhette el, a lefújás pillanatában 40 pont, 10 lepattanó és 15 gólpassz szerénykedett a neve mellett 13/27-es mezőnymutatóval. Az utolsó tizenkét perc elején is ő indította el azt a 13–4-s futást, melynek eredményeképpen átvette a vezetést a Nets, majd megőrizve azt, meg is nyerte a mérkőzést. Harden mellett Joe Harris 19 pontig, míg Jeff Green és Tyler Johnson egyaránt 15-ig jutott. „Harden ma egy igazán figyelemre méltó teljesítménnyel rukkolt ki. Az utolsó negyedben rendre kettőzték, mindezek ellenére 14 pontot, 6 lepattanót és 4 asszisztot tett ekkor a közösbe, kiválóan játszott, ráadásul a többiek is kivették a részüket a munkából, így megérdemelten nyertünk” – mondta a lefújást követően Steve Nash vezetőedző.

A Pacers legjobb dobói: Brogdon 24/3, LeVert 19/9, Sabonis 18/3
A Nets legjobb dobói: Harden 40/6, Harris 19/15, Johnson 15/6, Green 15

Philadelphia 76ers–Milwaukee Bucks 105–109 – hosszabbítás után

Felállt a Milwaukee, majd Giannis megnyerte a meccset. Az első félidőben a fáradtabb, Joel Embiid nélküli Sixers akarata érvényesült, Adetokunbót négy ponton és négy dobáson tartották a nagyszünetig, a teljes Bucks összesen 31 pontot rakott fel a táblára két negyed alatt és volt már 19 egységnyi hátrányban is. A pocsék kezdés után azonban összeszedték magukat a vendégek, fel tudták venni a ritmust támadásban, Giannis talált megoldást Ben Simmons ellen, majd a negyedik negyedben a védekezésük is nagyon harapott és fokozatosan eltüntették a különbséget – sőt, nem sokkal a vége előtt hét ponttal vezettek és csak a Philly clutch játékai, valamint Furkan Korkmaz utolsó másodperces triplája miatt nem nyertek. A hosszabbítás azonban már Giannis terepének bizonyult, a regnáló MVP egymaga dobott sorozatban tíz pontot, ennek végén bevert egy hármast és egy középtávolit is, ezekkel pedig eldöntötte a küzdelmet – ezt az öt percet 16-12-re nyerte meg a Milwaukee és az említett dobások után már nem volt visszaút a Philly számára. Ezzel együtt a végül 32 pontig jutó Jannisz magára haragította a hazaiakat, mert az utolsó dobása utáni ünnepléskor leült a parkettre és felnézett a lelátóra - a drukkerek hangos pfújolással díjazták a jelenetet...

Ehhez most egy kicsi hiányzott. Embiid nélkül, back-to-back lépett pályára a Sixers, de így is hatalmasat védekezett és kifogta a szelet a Bucks vitorláiból – az első félidőben szenzációsan játszottak a hazaiak, majd bár a másodikra fogyott az erő, de a rendes játékidő végén még egy-két nagy dobással meg tudták magukat menteni. Az utolsó negyven másodpercben három triplát süllyesztettek el, így jöhetett a ráadás, ahol 98–98 után érkeztek meg Giannis gyilkos kosarai és egy 7–0-s Bucks-futás, ennyi volt a különbség - elfáradt Doc Rivers alakulata, de összességében nagy panaszuk nem lehet a drukkereknek. Egyénileg senki nem játszott extrát, a 40 százalék alatti mezőnymutató, az összesen kiharcolt nyolc büntető és a 20 eladott labda is jelzi, hogy miben hiányzott Embiid, de hétvégén, a Kings ellen még javíthatnak, mielőtt elmennek egy hatmeccses idegenbeli túrára.

A 76ers legjobb dobói: Harris 19/3, Green 18/18, Milton 15/3
A Bucks legjobb dobói: Adetokunbo 32/3, DiVincenzo 20/12, Holiday 19/3

Washington Wizards–Sacramento Kings 119–121

Fox dobása döntött. Szoros meccset vívtak a csapatok, amelyen a harmadik negyedben kicsit meg tudott lógni a Kings, de a záró etapban visszakapaszkodott a Washington és a végjáték már kiélezetten alakult. Ezzel együtt a minimális előnyét tartani tudta a Sacramento, de az utolsó percben Russell Westbrook felszívta magát és két kihagyott büntető után sorozatban hat pontot dobott – 22 másodperccel az órán egy leindításos duplával kiegyenlítette a meccset. Az időkérés után azonban a Sacramento nagyon jól kezelte a helyzetet, lepörgette az órát, majd De'Aaron Fox elindult a bal keze felé, visszalépett és Bradley Beal felett elsüllyesztette az oldalról elemelt középtávolit – ez bevágódott a gyűrűbe, 0.7 maradt az órán, megnyerte a meccset a Kings. Az alapvetően nem túl magas színvonalú partiból így a vendégek jöttek ki jobban, akik két vereség után ezúttal egy hajszállal pontosabbnak bizonyultak ellenfelüknél – most Bostonba utaznak tovább, ott nehezebb dolguk lesz.

Ezt már meg kellett volna nyerni. Sorozatban ötödik vereségét szenvedte el a Washington, amely az újraindítás óta nem hozza a korábbi formáját és bár a Sixersek, Bucksok elleni vereségek nyilván beleférnek, de a Kings elleni hazai más lapra tartozik. A fővárosiak azonban ezt sem tudták megoldani, hiába tripla duplázott megint Westbrook (26 pont, 14 lepattanó, 10 gólpassz), hiába dobott 29 pontot Beal, csapatszinten összesen négy triplát tudtak a gyűrűbe küldeni, a védekezésük pedig most is teljességgel esetlegesre sikerült – lassan lemondhatnak az All-Star előtt felrémlő playoff-reményeikről...

A Wizards legjobb dobói: Beal 29, Westbrook 26/3, Hachimura 17
A Kings legjobb dobói: Fox 28/3, Holmes 18, Barnes 18/3

Cleveland Cavaliers–Boston Celtics 117–110

Összeszedte magát a Cleveland. Négy vereség után most teljesen másik arcát mutatta a Cavs, az utóbbi meccsek értékelhetetlen támadójátéka után ezen az estén sokkal pörgősebben és pontosabban kosárlabdáztak a hazaiak. A húzóerőt az jelentette, hogy Collin Sexton (29 pont, 7 lepattanó, 6 gólpassz) és Darius Garland (25 pont, 6 gólpassz) egyszere játszott jól, mellettük Larry Nance Jr. is hozott egy 18-10-4-et 7/8 jó dobással, de Isaac Okoro is beszórt 15 pontot – csapatszinten 54 százalékos mezőnymutatóval zártak, kategóriákat javultak az elmúlt időszakhoz képest annak ellenére, hogy back-to-back léptek pályára. Az első félidőben konkrétan le is játszották a Bostont, a nagyszünetben 17 ponttal vezettek, de voltak 21 egységnyi fórban is, ám a folytatásban azért már akadtak gondjaik, így a Celtics szorosabbá tette a helyzetet, sőt, a záró etapban három-négy pontra csökkent a különbség. Azonban amikor kellett, akkor Sexton, Garland, vagy éppen Okoro mindig betalált és 100–96 után egy 10–2-es futással végleg eldöntötték a küzdelmet – nagyon értékes győzelmet arattak és most természetesen J.B. Bickerstaff vezetőedző is elégedetten értékelt.

Nem jó a Boston. A Jazz elleni vereség másnapján Tristan Thompson és Kemba Walker sem léphetett pályára a Celticsnél és Brad Stevens csapata ezúttal sem tudott nyerni – a leállás előtt rátaláltak a helyes útra, győzelmi sorozatban voltak, azóta viszont négyből harmadszor kaptak ki és az egyetlen sikerüket a Rockets ellen aratták. Az első félidőben most abszolút pocsék teljesítményt nyújtottak, majd később nagy energiákat mozgósítva ledolgozták a hátrányukat, de védekezésben nagyon rosszkor hibáztak, elöl pedig egyáltalán nem tudtak úrrá lenni a dobásukon – 26 százalékkal tripláztak, a Tatum, Brown páros pedig együttesen 5/23-at hajított kintről. Stevens megint elmondta, hogy egyszerűen itt tartanak most, 50 százalékos mérleggel a keleti hatodik-hetedik helyről várhatják a folytatást – most jön egy hazai back-to-backjük, majd jövő héten egy négyes idegenbeli túrájuk.

A Cavaliers legjobb dobói: Sexton 29/6, Garland 25/6, Nance Jr. 18/6
A Celtics legjobb dobói: Tatum 29/9, Brown 28/6, Smart 19/12

Chicago Bulls–San Antonio Spurs 99–106

A végén oktatott a Spurs. Nagyon nehezen jött lendületbe ezen a mérkőzésen a vendégcsapat, az első félidőben összesen negyven pontot tudott szerezni a gárda és ott a védekezésben is elég sok volt a hiba - 18-cal égtek a nagyszünetben, de volt közte 23 is, sőt, még a záró etap kezdetén is 13 egység volt a hátrányuk. Addigra azonban Gregg Popovich együttese rátalált a megfelelő védekezésre, megvolt a kellő agresszivitás és átvették a játék irányítását, amit a negyedik negyedben támadásban is érvényesítettek: rögtön egy 12–0-val kezdték a játékrészt, majd a Bulls válasza után rohantak egy 17–0-t is, itt valósággal átgázoltak ellenfelükön. Mindezek eredményeként 39–19-re nyerték meg a negyedet, megfordították a korábban félig elveszettnek tűnő mérkőzést és nagyon értékes idegenbeli győzelmet könyvelhettek el úgy, hogy DeMar DeRozan ezúttal sem állt rendelkezésre – legjobbjuk a 20 ponttal és 16 lepattanóval dupla karriercsúcsot szállító Jakob Pöltl volt, de hatan is tíz pont fölé jutottak náluk.

Frusztráló vereség. Az előző két meccs megnyerése és jó játéka után magabiztosan lépett pályára a Chicago azzal együtt is, hogy back-to-backet kellett játszani és az első félidőben úgy tűnt, hogy érvényesítik is jó formájukat a hazaiak - 31 pontot szereztek a nyitó negyedben, a hatvanat közelítették a szünetben, minden rendben volt. Aztán valami megváltozott: Zach LaVine szerint érezni lehetett, hogy a momentum átkerül a Spurs oldalára, ahogy a texasiak rátaláltak a védekezésükre, úgy fordult át a játék, ráadásul közben a Bulls elkezdett fáradni is – a negyedik negyedben már nagy volt a baj és bár az első ütésre még egy 9–2-vel válaszoltak, de a második már padlóra küldte őket. White-ék itt egyszerűen nem bírtak a Spurs által generált nyomással, Patty Millsék olyan szinten sanyargatták őket labdával és anélkül is, hogy alig tudtak érdemi helyzeteket kreálni – ebben benne volt az említett fáradtság, de a SAS remeklése is. Úgyhogy egy nyerhető meccsen szenvedtek frusztráló vereséget, pedig a riválisok hibái miatt sokat érhetett volna ez a győzelem.

A Bulls legjobb dobói: LaVine 29/9, Young 16, Markkanen 10/6, Williams 10/6, Carter Jr. 10
A Spurs legjobb dobói: Pöltl 20, White 17/6, Johnson 14/3, Murray 14, Mills 14/9

Houston Rockets–Golden State Warriors 94–108

Nyert a GSW, de Curry megsérült. Hozta a kötelező győzelmet a Warriors, nem gáláztak a vendégek, de a 37–17-re megnyert második negyedükkel egyértelművé tették, hogy most „képben vannak” a legutóbbi csúnya vereséget követően. Steve Kerr alakulatában folytatta remek formáját Jordan Poole, aki most 23 ponttal és 6/11 triplával a GSW legjobb dobójaként tündökölt, Draymond Green 16-12-10-zel tripla duplázott, Curry, Oubre és Wiggins pedig 17-19 pontokkal segített be – Kerr szerint Green volt a meccs embere, ő kontrollálta az eseményeket, mindenesetre csapatként sem izzadtak meg igazán. A gondot az jelenti, hogy a harmadik negyedben Curry farokcsontsérülést szenvedett, amikor egy dobáskísérlet után kisasszézott a pályáról, elbotlott és a hátára esett – rögtön bement az öltözőbe, nem nézett ki jól az eset. Kerr szerint talán nincs nagy baj, de egyelőre nem tudják, hogy mennyit kell kihagynia az irányítónak, mindenesetre az valószínű, hogy a következő mérkőzésen nem lesz ott.

Megvan a franchise-rekord. Sorozatban 18. vereségét szenvedte el a Houston, ezzel megdöntötte a negatív franchise-rekordot, úgyhogy rossz értelemben, de történelmet írt a csapat ezen az estén. A pozitív hír az, hogy február 4-e óta először állt rendelkezésre Christian Wood, aki 21 ponttal és 9 lepattanóval tért vissza, itt-ott ugyan még rozsdás volt, kihagyott hat büntetőt, de összességében jól mozgott és bőven hozzá tudott tenni – Victor Oladipo viszont nem játszott, ahogy a kezdőből sokan mások sem, PJ Tuckert közben el is cserélték, úgyhogy csak reménykedhetnek abban, hogy kiegyenesednek a dolgaik.

A Rockets legjobb dobói: Porter Jr. 25/9, Wood 21, Martin Jr. 13/3
A Warriors legjobb dobói: Polle 23/18, Oubre Jr. 19/3, Curry 18/6

Memphis Grizzlies–Miami Heat 89–85

Morant ezt most megnyerte. Öt nappal ezelőtt a Denver ellen is hasonló helyzetben volt a Grizzlies, egy kevés (de ennél több) pontos mérkőzés legvégén Ja Morant támadhatott a győzelemért, akkor viszont Nikola Jokics levédekezte az irányítót – most azonban megoldotta a helyzetet a Memphis vezére. A csapatok csak gyűrték egymást az egész meccs folyamán, támadásban mindketten szenvedtek, a végén jobban nézett ki a Heat, majd az oda-vissza hibák után Goran Dragic kilenc másodpercnél egyenlített - itt megkapta a labdát Morant, végigvezette az egész pályán, megverte lábon Jimmy Butlert, majd egy másodperccel az órán feltette mellette a balkezes ziccert. Ez bizonyult a győztes kosárnak, az időkérés után a Miami be sem tudta dobni a labdát, így a Grizzlies nagy győzelmet aratott a három veresége után és talán visszakapott valamit abból, amit a Nuggets ellen elvett tőle a sors...

Leblokkolt a Miami. A szép győzelmi sorozat után most pocsék meccset játszott Erik Spoelstra csapata, a back-to-back második felén még az eddiginél is sokkal rosszabb támadójátékot mutatott be a gárda – semmi átütőerő, semmi kreativitás, csak az erőlködés ment a részükről, így végül 36 százalékos mezőnymutatóval, 23 százalékos triplázással és kőkemény 85 dobott ponttal zárták a találkozót. A védekezésük miatt így is volt esélyük a sikerre, de ezúttal még a szoros végjátékban sem tudták megmenteni magukat, ők is hibáztak elöl-hátul – ugyan a Grizzlies is csak 35 százalékkal dobott, de büntetőből eredményesebbnek bizonyult, majd a végén úgy jött ki a lépés, hogy Moranté lehetett az utolsó szó. Butler egyébként magára vállalta a dolgot, neki kellett volna megfognia Morantet, Spoelstra viszont azt mondta, hogy a mentalitással elégedett volt, mennek tovább, következőleg a Pacerst fogadják majd.

A Grizzlies legjobb dobói: Anderson 13/6, Morant 13, Melton 13/3
A Heat legjobb dobói: Butler 24/6, Adebayo 15, Robinson 13/9

Denver Nuggets–Charlotte Hornets 129–104

Sima volt. Szorosabbnak gondolhattuk ezt a mérkőzést a feldobás előtt, de a Denver végül igazából esélyt sem adott jó formában érkező ellenfelének. A hazaiak úgy nyertek 25 ponttal, hogy Nikola Jokics összesen 12-t tett hozzá hét mezőnykísérletből, a továbbra is remeklő Michael Porter Jr. (28 pont, 13 lepattanó, 29 perc) és Will Barton (23 pont, 8/15 mezőnyből), valamint az 5/11 triplával jelentkező Jamal Murray intézték a befejezést – a nagyszünetben 12-vel vezettek, a harmadik negyedben pedig eldöntötték a küzdelmet, úgyhogy a folytatásban már pihenhettek a húzóemberek. A korábbi kisebb bizonytalankodások ellenére összességében nyolcból hetedszer tudtak nyerni, méghozzá most nagyon magabiztosan, úgyhogy nyugati ötödikek és mindössze egy meccsel vannak lemaradva a Clipperstől.

Gordon Hayward reálisan látta a helyzetet. A vendégek rutinos pontszerzőjét teljesen leradírozta a pályáról a Nuggets, alig hét pontot tudott hozzátenni, a mérkőzés után pedig elmondta, hogy a vereségükben igazából nincs meglepetés: a Denver a bajnoki címért megy és ha jó napot fognak ki, akkor nekik (a Hornetsnek) csak a legjobb formájukat hozva lehet esélyük a bravúrra. Most messze voltak ettől a legjobb formától, nagyon akadoztak elöl, hátul pedig igazából nem volt válaszuk a Nuggets játékára, úgyhogy a második-harmadik negyedben érvényesült a papírforma – sorozatban négy győzelem után kaptak ki újra, következőleg a Lakers otthonában lesz lehetőségük javítani.

A Nuggets legjobb dobói: Porter Jr. 28/9, Barton 23/6, Murray 19/15
A Hornets legjobb dobói: Rozier 21/9, Monk 16/3, Ball 14/3

Dallas Mavericks–Los Angeles Clippers 105–89

Doncic parádézott, visszavágott a Dallas. Két napja szoros meccsen, jó védekezéssel nyerni tudott ebben a csarnokban a Clippers, ahhoz képest pedig nagy változás alapvetően most sem történt abból a szempontból, hogy ezúttal is kevés pont született és a védekezésekre építettek a csapatok. Egy jelentős különbség azonban mégis a Mavs javára döntötte el a derbit: Luka Doncic most szenzációsan játszott, 42 pontot szerzett 6 lepattanóval, 9 gólpasszal és 6/11 triplával, ő olyan pluszt tett hozzá ezen a szenvedős meccsen, amelyre nem jöhetett válasz a túloldalról. A döntő ütést a negyedik negyedben vitték be a hazaiak, akik már előtte is nagyrészt vezetni tudtak, de arra még a LAC próbált reagálni, Paul George dobásaival hat pontra csökkent a különbség a záró etap előtt, ám ott Doncic több demoralizáló kosárral végleg eldöntötte a meccset – fogta őt Leonard, George, Batum, Morris, Jackson, teljesen hiába, vagy átdobta, vagy megverte őket. A küszködős meccsen most ő jelentette a különbséget, a parádés játékával visszavágtak a legutóbbi vereségért és megnyerték az egymás elleni alapszakasz-szériát – következőleg Portlandbe látogatnak, ahol Doncicnak Damian Lillarddel lehet egy gigászi csatája...

Támadásban betlizett a Clippers. Tyronn Lue vezetőedző szerint a védekezésük még úgy is rendben volt, hogy Doncic ilyen meccset játszott, mert az extra dobásaival nem lehet mit kezdeni, azokat leszámítva viszont megfogták a Dallast – így kaptak 105 pontot, azzal együtt lehetne élni. A gond a túloldalon volt, ahol szerinte kissé érthetetlenül önzően, erőlködve játszottak – nem bíztak egymásban, nem járt a labda, nem keresték egymást, hanem erőltették az egy-egyeket, a rossz helyzeteket, ebből pedig ez a 89 pont sült ki. George (28 pont, 7 lepattanó, 5 gólpassz, 5/8 tripla) azért igyekezett, Leonard 20-7-7-tel zárt, de így sem működött a gépezet, úgyhogy továbbra sem tudnak kiegyensúlyozottak lenni – a következő 13 meccsükből viszont 11-et is otthon játszhatnak, most jöhet el az ő idejük.

A Mavericks legjobb dobói: Doncic 42/18, Hardaway Jr. 15/9, Richardson 14/6
A Clippers legjobb dobói: George 28/15, Leonard 20/3, Zubac 14

NBA, ALAPSZAKASZ
Detroit Pistons–Toronto Raptors 116–112
Indiana Pacers–Brooklyn Nets 115–124
Philadelphia 76ers–Milwaukee Bucks 105–109 – hosszabbítás után
Washington Wizards–Sacramento Kings 119–121
Chicago Bulls–San Antonio Spurs 99–106
Cleveland Cavaliers–Boston Celtics 117–110
Houston Rockets–Golden State Warriors 94–108
Denver Nuggets–Charlotte Hornets 129–104
Memphis Grizzlies–Miami Heat 89–85
Dallas Mavericks–Los Angeles Clippers 105–89

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik