HFL: ingyenes toborzót tart a Budapest Cowbells

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.06.19. 18:02
null
A kétszeres bajnok toborzót tart (Fotó: Budapest Cowbells)
A kényszerszünet utáni első esemény következik a hazai amerikai futballban, a kétszeres bajnok Budapest Cowbells június végén toborzót tart.

A koronavírus miatt a hazai élvonal küzdelmeit is elhalasztották, az idény így augusztus végén kezdődik, és ősszel avatnak bajnokot. A bajnokságban természetesen a kétszeres bajnok Budapest Cowbells is részt vesz, ám a rajt előtt toborzó formájában szélesre tárja a kapukat az amerikai futball kedvelői előtt.

A cél az, hogy a csapat olyan játékosokat találjon, akik szívesen csatlakoznak az együtteshez, és beépíthetők a keretekbe. A Tichy Lajos Sportcentrumban rendezendő kiválasztás június 28-án, reggel 10 órakor kezdődik. A részvétel ingyenes, életkortól és testalkattól függetlenül mindenkit várnak, aki szeretné megméretni magát ebben a sportágban. A válogató egykörös, aki megfelel, csatlakozhat a klubhoz.

Nagy várakozással készül az egész csapat a soron következő toborzóra, ugyanis hónapokon keresztül nem rendeztünk semmilyen eseményt, edzéseken sem vehettek részt a játékosok – mondta Karim Trabelsi, a Budapest Cowbells edzője. – Most, hogy a helyzet javul, szeretnénk mi is folytatni az év elején megkezdett kemény munkát, és megszervezni idei második toborzónkat is. Bízunk benne, hogy hozzánk hasonlóan rengetegen kimozdulnának és kipróbálnak új sportágakat, köztük az amerikai futballt.”

A két hét múlva esedékes ingyenes toborzóra IDE KATTINTVA jelentkezhet!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik