„Batigol” továbbra is profi szinten ontja a gólokat – lovaspólóban

Vágólapra másolva!
2009.03.04. 16:12
Gabriel Batistuta újra profi szinten ontja a gólokat. A korábbi kiváló támadó most nem a labdarúgásban jeleskedik, hanem bemutatkozott a Loro Piana nevű argentin lovaspólócsapatban, és rögtön két góllal vette ki a részét csapata sikeréből.

„BATIGOL” AKCIÓBAN A LOVASPÓLÓCSAPATBAN

„BATIGOL” AKCIÓBAN A LOVASPÓLÓCSAPATBAN


Úgy tűnik, hogy Gabriel Batistutának nem csak a labdarúgás fekszik: a korábbi kiváló futballista bemutatkozott profi szinten az argentin Loro Piana lovaspólócsapatában. „Batigol” az új sportágában is hű maradt becenevéhez, és két góllal járult hozzá együttese sikeréhez a IV. Argentina Polo Tour keretében játszott meccsen.

Mindazonáltal a Fiorentina korábbi klasszisa nem volt elégedett magával a La Virgencita ellen 7–6-ra megnyert mérkőzés után.

„Szörnyen játszottam, de a legfontosabb, hogy tanulom a játékot, és jól érzem magam – mondta Batistuta, akinek saját lovaspólócsapata is van. – Nem tehetek róla, nem tudok megváltozni, és jól akarok játszani, még ha nem is vagyok profi ebben a sportágban.”

Batistuta egyébként jó barátja, az Argentínában csak a „póló Maradonájának” nevezett Adolfo Cambiasso invitálására került a Loro Piana nevű csapathoz.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik