Megvan az Eb-keret, Gergely és Bárány nem utazik

Vágólapra másolva!
2010.08.18. 11:28
null
Biros Péter lehet a csapat vezére Zágrábban<br />
Címkék
Kem&eacute;ny D&eacute;nes sz&ouml;vets&eacute;gi kapit&aacute;ny szerd&aacute;n kijel&ouml;lte a z&aacute;gr&aacute;bi Eur&oacute;pa-bajnoks&aacute;gon r&eacute;szt vevő magyar v&aacute;logatott n&eacute;vsor&aacute;t. A vlv.hu t&aacute;j&eacute;koztat&aacute;sa szerint az egy&uuml;tt k&eacute;sz&uuml;lő 16 fős t&aacute;rsas&aacute;gb&oacute;l Gergely Istv&aacute;n, B&aacute;r&aacute;ny Attila &eacute;s B&aacute;tori Bence nem utazik a kontinensviadalra.

Kemény Dénes kijelölte azt a 13 játékost, aki hazánkat képviselheti az idei Európa-bajnokságon. A szövetségi kapitány döntésének értelmében a mostanáig együtt készülő keretből Gergely István, Bárány Attila és Bátori Bence nem lesz ott Zágrábban.

A magyar válogatott az első csoportmérkőzését jövő vasárnap, augusztus 29-én 13 órakor játssza. Az ellenfél Németország lesz. A csoportban még Szerbiával, Görögországgal, Oroszországgal és Macedóniával kell megküzdenie a mieinknek.

A felkészülés addig tovább zajlik, most hétvégén a margitszigeti Vodafone-kupán szerepel az együttes, ahol a németek mellett Spanyolország és Olaszország lesz a Kemény-csapat ellenfele.

A szövetségi kapitány korábban úgy nyilatkozott, hogy ez az év átmeneti év lesz, amit alátámasztanak a felkészülési időszak gyengébb eredményei is. A magyar válogatott a siracusai tornán úgy lett bronzérmes, hogy az olaszok és németek előzték meg a mieinket (Szerbia, Montenegró és Horvátország nem indult).

A portugaletei felkészülési viadalon pedig – ahol Montenegró, Spanyolország és Románia volt az ellenfél –az  utolsó, negyedik helyen zárt a csapat.

AZ EB-RE UTAZÓ 13 FŐS KERET 
Kapusok: Nagy Viktor, Szécsi Zoltán
Mezőnyjátékosok: Biros Péter, Bundschuh Erik, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Madaras Norbert, Szivós Márton, Török Béla, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik