UP-info utanpotlassport.hu 2020.10.24 14:31 Frissítve: 2020.10.24 14:40

Női vízi: gyerekekkel áll ki az UVSE a Dunaújváros otthonában

Az UVSE női vízilabdacsapatában két koronavírussal fertőzött játékost találtak, az együttes pólósai házi karanténba vonultak, azonban az évad egyik legfontosabb bajnokiját így is le kell játszania a gárdának.

Házi karanténba került az UVSE női vízilabdacsapata, ezért a serdülő- és a gyermekegyüttes játékosaival érkezik a szombat 17 órakor kezdődő Dunaújváros elleni, idegenbeli ob I-es mérkőzésére.

Serdülő- és gyermekjátékosokkal áll ki az UVSE Forrás: UVSE/Facebook

Serdülő- és gyermekjátékosokkal áll ki az UVSE  •  Forrás: UVSE/Facebook

A találkozó egyben a női Magyar-kupa-döntő visszavágójának is beillene – szeptemberben az újvárosiak hódították el a trófeát (7–6) –, azonban a körülményeket figyelembe véve még a rangadó kifejezés is értelmét veszíti. Az UVSE női szakágának szakmai igazgatója, Áts Bertalan a következő közleményben vázolta fel a helyzetet az egyesület közösségi oldalán:

„A mai napra kiírt DUE-Maarsk Graphics–UVSE Hunguest Hotels mérkőzéssel kapcsolatban halasztási kérelmet adtunk be, de elutasító döntést kaptunk arra hivatkozva, hogy nem vagyunk hatósági karanténban, illetve van elegendő játékosunk a mérkőzés lejátszásához.

Amennyiben ezzel a mérkőzéssel a női vízilabdát, a bajnokság folyamatos lebonyolítását szolgáljuk, fiataljaink megpróbálják a lehető legjobb játékukat mutatni.

Ma valószínűleg elveszítünk három nagyon fontos pontot, de játékosaink, családtagjaik, valamint ellenfeleink egészségénél nincs és nem is lehet fontosabb a jelenlegi helyzetben.

Bízom benne, hogy minden egyesület hasonlóan felelősségteljesen gondolkodik, és nem engedi edzeni, játszani a gyengélkedő játékosait, a konktakt személyeket és a járványügyi szabályok maximális betartásával jár el.”

További korosztályos hírek VÍZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2020.12.05 10:12:18

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Német lapértesülés szerint Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője felhívta Szoboszlai Dominikot (20), és közölte vele: igazoljon a spanyol fővárosba.

2020.11.27 17:34:16

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Kocsis Evelin szalaggal rontott, aztán kiemelkedő buzogánygyakorlatával bejutott a ritmikus gimnasztikázók junior Eb-jének döntőjébe, melyben így három szerrel lesz érdekelt szombaton.

2020.10.25 16:41:16

Utánpótlássport K. B. utanpotlassport.hu

Az utánpótláskorú magyarok közül Özbas Szofi (63 kg) és Naji Dávid (60 kg) szerepelt legjobban a Budapesten rendezett olimpiai kvalifikációs dzsúdó Grand Slam-versenyen; előbbi a harmadik, utóbbi pedig az ötödik helyen zárt.

2020.09.10 09:09:16

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

Akadnak olyan edzők idehaza, akik úgy nevelik a jövő bajnokait, hogy közben maguk sem hagyták még abba az élsportot. Van közöttük olyan, aki a tokiói játékokra készül, van, aki válogatott-kerettag, egy másik szakember pedig már csak a sportág szeretete miatt áll edzésbe rendszeresen.

2020.09.03 09:09:16

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

Sokak voltak csalódottak az utánpótlás-világversenyek elhalasztása, törlése miatt. Összegyűjtöttük, három sikersportágunkban (kajak-kenu, úszás, vívás), kik lehettek volna az év nagy nyertesei.