Alpesi sí: Trunk Tamás a The Path Sports Managementhez szerződött

Vágólapra másolva!
2022.02.01. 14:58
Címkék
A 18 éves válogatott alpesi síelő, Trunk Tamás a több hazai élsportolóval is kapcsolatban álló The Path Sports Managementtel kötött együttműködési megállapodást.

Többek között Fucsovics Márton, Illés Fanni és Baji Balázs után a 18 éves válogatott alpesi síelővel, Trunk Tamássalkötött együttműködési megállapodást a The Path Sports Management – ismertette aversenyző közleményében dr. Pákay Péter, az iroda egyéni sportolókért felelős divízió vezetője.Többek között Fucsovics Márton, Illés Fanni és Baji Balázs után a 18 éves válogatott alpesi síelővel, Trunk Tamássalkötött együttműködési megállapodást a The Path Sports Management – ismertette aversenyző közleményében dr. Pákay Péter, az iroda egyéni sportolókért felelős divízió vezetője.

 

Trunk Tamás (középen) és a The Path Sports Management csapata Forrás: The Path Sports Management
Trunk Tamás (középen) és a The Path Sports Management csapata Forrás: The Path Sports Management

Trunk Tamás (középen) és a The Path Sports Management csapata • Forrás: The Path Sports Management

 

Az új generációs márkákkal kapcsolatos szakmai előadásairól is ismerhető Trunk a világ legrangosabb utánpótlás-világversenyein ért el dobogós helyezéseket az U16-osok között, jelenleg a felnőttmezőnyben Magyarország második legjobb szlalomvilágranglista-helyezéssel büszkélkedő síelője. A válogatott fiatal a pekingi olimpiára aspiráns versenyzők szűk körébe tartozva, az olimpiai kvalifikációs versenyekről lemondva az elmúlt hetekben a felnőtt nemzetközi szlalomversenyekre koncentrált, és a szlovéniai Roglán 0.66 másodperc hátránnyal elmaradva az első helyezettőlértékes világranglistapontokat gyűjtött.

„Alpesi síelőként a felkészülésemet teljes egészében a családi támogatás teszi lehetővé, a saját nemzetközi kapcsolatrendszeremnek köszönhetően a sportspecifikus eszközök szponzorációit magam menedzseltem – mondjaa téli EYOF-ra készülő Trunk.– Jelenleg is a SHRED Opticsnemzetközi versenyzői csapatának vagyok tagja, illetve a Völkl nemzetközi junior racer program részese. A sísport idő- és ráfordításigényét is mutatja, hogy évi százezer kilométert vagyok úton. A Magyar Síszövetség részéről remélhetőleg az egyéni támogatások terén pozitív fejlődés várható. A The Path Sports Managementtel a közös, innovatív gondolkodásunk köt össze. Az együttműködésünkkel az a célunk, hogy élsportolói tevékenységemen túl olyan komplex tartalmakat nyújtsunk a vállalatoknak, amelyaz élsportolói teljesítményemen mellett az utamat is képviseli.”

Trunk Tamás szakmai felkészülését a világ élvonalába tartozó síelőket is támogató World Racing Academy, az ausztriai, világkuparajttal is rendelkező alpesi síelő, Richard Leitgeb,és a korábban Miklós Edittel, valamintSamsal Daliborral együtt dolgozó, több mint 70 sportolót olimpiai szereplésre felkészítő Zakariás Zsolt sporttudományi szakértő segíti.

További korosztályos hírekSÍSPORTOKBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik