UP-info utanpotlassport.hu 2022.02.01 14:58 Frissítve: 2022.02.01 16:43

Alpesi sí: Trunk Tamás a The Path Sports Managementhez szerződött

A 18 éves válogatott alpesi síelő, Trunk Tamás a több hazai élsportolóval is kapcsolatban álló The Path Sports Managementtel kötött együttműködési megállapodást.

Többek között Fucsovics Márton, Illés Fanni és Baji Balázs után a 18 éves válogatott alpesi síelővel, Trunk Tamással kötött együttműködési megállapodást a The Path Sports Management – ismertette a versenyző közleményében dr. Pákay Péter, az iroda egyéni sportolókért felelős divízió vezetője. 

 

Trunk Tamás (középen) és a The Path Sports Management csapata Forrás: The Path Sports Management

Trunk Tamás (középen) és a The Path Sports Management csapata  •  Forrás: The Path Sports Management

 

Az új generációs márkákkal kapcsolatos szakmai előadásairól is ismerhető Trunk a világ legrangosabb utánpótlás-világversenyein ért el dobogós helyezéseket az U16-osok között, jelenleg a felnőttmezőnyben Magyarország második legjobb szlalomvilágranglista-helyezéssel büszkélkedő síelője. A válogatott fiatal a pekingi olimpiára aspiráns versenyzők szűk körébe tartozva, az olimpiai kvalifikációs versenyekről lemondva az elmúlt hetekben a felnőtt nemzetközi szlalomversenyekre koncentrált, és a szlovéniai Roglán 0.66 másodperc hátránnyal elmaradva az első helyezettől értékes világranglistapontokat gyűjtött. 

„Alpesi síelőként a felkészülésemet teljes egészében a családi támogatás teszi  lehetővé, a saját nemzetközi kapcsolatrendszeremnek köszönhetően a sportspecifikus eszközök szponzorációit magam menedzseltem – mondja a téli EYOF-ra készülő Trunk. – Jelenleg is a SHRED Optics nemzetközi versenyzői csapatának vagyok tagja, illetve a Völkl nemzetközi junior racer program részese. A sísport idő- és ráfordításigényét is mutatja, hogy évi százezer kilométert vagyok úton. A Magyar Síszövetség részéről remélhetőleg az egyéni támogatások terén pozitív fejlődés várható. A The Path Sports Managementtel a közös, innovatív gondolkodásunk köt össze. Az együttműködésünkkel az a célunk, hogy élsportolói tevékenységemen túl olyan komplex tartalmakat nyújtsunk a vállalatoknak, amely az élsportolói teljesítményemen mellett az utamat is képviseli.” 

Trunk Tamás szakmai felkészülését a világ élvonalába tartozó síelőket is támogató World Racing Academy, az ausztriai, világkuparajttal is rendelkező alpesi síelő, Richard Leitgeb, és a korábban Miklós Edittel, valamint Samsal Daliborral együtt dolgozó, több mint 70 sportolót olimpiai szereplésre felkészítő Zakariás Zsolt sporttudományi szakértő segíti. 

További korosztályos hírek SÍSPORTOKBAN a sportági aloldalunkon.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2022.06.25 14:20:02

Utánpótlássport B. V. utanpotlassport.hu

Hidvégi Hunor, Nemes Réka és a Lugosi Gergely, Uhrin Dávid páros szállította a három magyar aranyérmet a Belgrádban zajló utánpótlás Európa-bajnokságon. Ezen kívül még két ezüst jutott a mieinknek az ezres döntőkben, mindez pedig az éremtáblázat élére repítette a csapatot.

2022.02.20 20:12:03

Utánpótlássport B. Z. utanpotlassport.hu

Az U20-as atléták között Gálpál Zsombor és Keszthelyi Luca, az U18-as mezőnyben Trenka Ádám, valamint Kriszt Sarolta nyerte a fedett pályás összetett bajnokságot.

2022.02.06 09:02:02

Utánpótlássport B. V. utanpotlassport.hu

Csaknem két hónap után játszott újra a férfi NB I-ben a Nemzeti Kézilabda Akadémia, amely ezúttal több játékosát nélkülözve nem volt képes a bravúrra a Gyöngyös ellen.

2022.02.01 15:02:02

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

A 18 éves válogatott alpesi síelő, Trunk Tamás a több hazai élsportolóval is kapcsolatban álló The Path Sports Managementtel kötött együttműködési megállapodást.

2022.01.20 15:55:01

Utánpótlássport N. D. utanpotlassport.hu

Csütörtök délelőtt hirdették ki a pekingi téli olimpián részt vevő magyar rövid pályás gyorskorcsolya-válogatott keretét, amelybe a 19 éves Nógrádi Bence is bekerült.