Tenisz: Federer megrémült a szelfizni akaró drukkertől - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.24. 18:47
Roger Federer könnyed győzelemmel búcsúztatta a kolumbiai Alejandro Fallát a Roland Garros első körében. A svájci teniszező a mérkőzés után viszont megijedt, de nem ellenfelétől.

Egy fiatal szurkoló szökött be a pályára, azzal a céllal, hogy közös képet készítsen Federerrel. A teniszező hárította a „kérést”, szemmel láthatóan elzárkózott a fiútól, akit másodpercekkel később kísértek csak ki a biztonsági emberek a Philippe Chatrier-stadion salakjáról. Federer később csalódottságát fejezte ki a biztonsági körülményekkel kapcsolatban. Egy fiatal szurkoló szökött be a pályára, azzal a céllal, hogy közös képet készítsen Federerrel. A teniszező hárította a „kérést”, szemmel láthatóan elzárkózott a fiútól, akit másodpercekkel később kísértek csak ki a biztonsági emberek a Philippe Chatrier-stadion salakjáról. Federer később csalódottságát fejezte ki a biztonsági körülményekkel kapcsolatban.

„Nem vagyok boldog, hogy ez megtörténhetett. Ezen a pályán ilyen nem fordulhat elő. Egyszerűen megjelent mellettem, és senki nem csinált semmit. Az nem elég, hogy öltönyös emberek állnak a pálya szélén” – mondta a svájci.

„Tegnap edzés közben ugyanez történt. Először csak egy gyerek jött, aztán három másik követte. Két napon belül kétszer jöttek be a pályára, akárcsak kétezer-kilencben a fináléban.”

„Semmi nem történt, így megkönnyebbültem, de nem volt kellemes szituáció. Fontos, hogy biztonságban érezzük magunkat egy ilyen nagy versenyen. Bocsánatot kértek a szervezők, ami jól esett, de többet akarok látni. Nemcsak a magam, hanem az összes versenytársam nevében beszélek” – fejezte ki elégedetlenségét Federer a sajtótájékoztatón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik