A szépségek ezúttal a tengerparton népszerűsítették a sportágat

Vágólapra másolva!
2009.02.13. 22:59
A Sports Illustrated minden évben kiad egy különszámot, melyben modellek és sportolók szerepelnek fürdőruhában, többnyire valamilyen egzotikus helyszínen. Az idei kiadásban három teniszező képei is helyet kaptak, Marija Kirilenko, Daniela Hantuchová és Tatiana Golovin mutatott meg többet magából annál, mint amit a teniszpályán láthatunk belőlük.
Kirilenko a többiekhez hasonlóan nagyon élvezte a fotózást
Fotók: Sports Illustrated/Walter Iooss
Kirilenko a többiekhez hasonlóan nagyon élvezte a fotózást
Kirilenko a többiekhez hasonlóan nagyon élvezte a fotózást
Fotók: Sports Illustrated/Walter Iooss
Kirilenko a többiekhez hasonlóan nagyon élvezte a fotózást

A tavaly májusban a Nemzeti Sport Online által kiírt szépségversenyen Marija Kirilenko csak kevés szavazattal szorult a győztes Ana Ivanovics mögé, olvasóink szakértelmét most a Sports Illustrated különszámában megjelent képek is bizonyítják.

Daniela Hantuchová
Daniela Hantuchová
„Hihetetlen emlékeim vannak a fotózásról, amiket sosem felejtek el. Nagyon szép napokat töltöttem el versenyzőtársaimmal és a résztvevő stábbal” – mesélt az ötnapos „munkáról” a 22 éves orosz szépség, aki jelenleg a 36. helyen áll a világranglistán.

Csak három hellyel előzi meg Hantuchovát, akinek szintén szép emlékei vannak a Domikiai Köztársaság tengerpartján eltöltött napokról.

„Az idei kiadás egyik szereplőjének lenni egyedülálló élmény volt, mely lehetőséget adott rá, hogy az emberek egy másik oldalamat is megismerjék” – mondta a szlovák játékos, akinek karcsú teste már korábban is felhívta magára néhány modellszakmában dolgozó szakember figyelmét.

A moszkvai születésű, de szüleivel kis korában Párizsba költöző, és francia állampolgárságot kapó Tatiana Golovin pályafutása elején ígéretes tehetség volt, ám különböző sérülések miatt eddig nem tudta befutni azt a pályát, amit a legtöbben jósoltak neki. Jelenleg a 782. helyen jegyzik őt a világranglistán.

Tatiana Golovin
Tatiana Golovin

„Megtiszteltetés, hogy szerepelhettem ebben az összeállításban, és bár életem során már sok fotózáson részt vettem, ilyen jó hangulatún még sosem” – mondta Golovin.

A WILLIAMS NŐVÉREK IS SZEREPELTEK MÁR A BIKINIS ÖSSZEÁLLÍTÁSBAN

Nem Kirilenkóék az első sportolók, aki szerepeltek a mindig nagy népszerűségnek örvendő fürdőruhás összeállításban, mely 1964-ben jelent meg először. A korábbi számokban már többek között Steffi Graf (1997), Serena Williams (2003), Anna Kurnyikova (2004), Venus Williams, az olimpiai bajnok úszó Amanda Beard (2005) és Marija Sarapova (2006) képeit is megcsodálhattuk, tavaly pedig az autóversenyző Danica Patrick öltött fürdőruhát a férfirajongói nagy örömére.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik