Tenisz, Indian Wells: Roger Federer párosban is búcsúzott

Vágólapra másolva!
2007.03.14. 11:46
Nem a világelső Roger Federerről (képünkön) szól az Indian Wellsben zajló, 3 170 ezer dollár összdíjazású férfi tenisztorna. Illetve ez így nem teljesen igaz, mert róla szól, bár esetében negatív szenzációkat szolgáltatva.
Reuters
Reuters

Federer egyesben rögtön az első mérkőzésén kikapott, a második fordulóban az argentin Guillermo Canas két játszmában verte. A dél-amerikai szerencsés vesztesként lehetett ott a főtáblán, a selejtező utolsó fordulójában ugyanis kikapott a német Alexander Waskétől. Bár az első fordulóban, majd Federer ellen is győzni tudott, a harmadikban a spanyol Carlos Moya két játszmában jobbnak bizonyult nála.

A svájci világelső párosban vigasztalódhatott volna, honfitársával, Yves Allergóval duóban az első fordulóban egy spanyolt kettőst, David Ferrert és Tommy Robredót búcsúztatták két játszmában.

A nyolcaddöntőben azonban háromjátszmás mérkőzésen kikaptak a negyedik helyen kiemelt Paul Hanley, Kevin Ullyett ausztrál, zimbabwei kettőstől.

Federeréknek két meccslabdájuk is volt a döntő játszmában, ám rontottak, ellenfeleik viszont nem tették meg nekik ezt a szívességet.

INDIAN WELLS, 3 170 EZER DOLLÁR ÖSSZDÍJAZÁS, KEMÉNY PÁLYA:

FÉRFI PÁROS, NYOLCADDÖNTŐ:
Hanley, Ullyett (ausztrál, zimbabwei, 4.)-Allegro, Federer (svájci) 3:6, 6:2, 13-11
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik