A little help from my friends

2367294 23672942367294 2367294
Vágólapra másolva!
2014.04.12. 20:04
Címkék
  Hogy állna fel veled a csapat? Mit változtatnál a játékban? Kit tennél be, kit hagynál ki? Mivel odáig jutottunk, hogy talán már csak Kalamóna...
Hogy állna fel veled a csapat? Mit változtatnál a játékban? Kit tennél be, kit hagynál ki?
Mivel odáig jutottunk, hogy talán már csak Kalamóna hisz abban, hogy a következő szezont is a jelenlegi menedzserünk vezetésével kezdjük el, lassan maga Tim is a következő csapatát keresi, csapatnak minden segítségre szüksége van. Írd le te is, mit tennél a játék javítása érdekében, mert a jelek szerint az 'arry-től örökölt taktika most nem megy.

Segíts Sherwoodnak!

Hogy állna fel veled acsapat? Mit változtatnál a játékban? Kit tennél be, kit hagynál ki?

Mivel odáig jutottunk, hogy talán már csak Kalamóna hisz abban, hogy a következő szezont is a jelenlegi menedzserünk vezetésével kezdjük el, lassan maga Tim is a következő klubját keresi, csapatnak minden segítségre szüksége van.

Kapusposzton nem lehet vita, a PL egyik legjobb portása a kezdőnk. Nekem a kifutásaival sincs sok bajom, csak annyi, hogy ha nincs a helyén, akkor úgy rúgja el a labdát, hogy saját térfélen nem eshet le. Ha megkérdezi miért, tudok videóanyagot adni.

A védelem a teljes összeomlás. Igazából az a legérthetetlenebb a számomra, hogy ha egyszer két lassújárművet teszek be középre, a szélsővédők pedig rengeteget futnak fel a támadásokkal, akkor miért feltolt védekezéssel próbálkozunk? Fryers ezen javított, megfontolnám a kezdőt a következő bajnokin a számára. Naughton és Rose hozza, ami várható volt. (Lásd: dodonai)

Középpályán jobb a helyzet, Eriksen, Siggy és Lennon is jó volt mostanság, viszont Chadli és Paulinho sincs csúcsformában, Lennon pedig jobban játszik annál, mint amilyen eredményes. Talán több esélyt lehetne adni a fiataloknak a középpályán, itt van ez a Bentaleb, egész tehetséges, és egy percet sem kapott az utolsó két meccsen.

A két legutóbbi meccsünkön az AVB-érával ellentétben a támadójátékkal nincs igazán gond, rengeteg helyzetet alakítanak ki a fiúk, és ugyan a helyzetkihasználás nem szenzációs (Adének egy tizi nem elég a gólszerzéshez), így is 8 gól esett, ezért én nem is piszkálnám ezt a részt, talán Soldado azért a padra felfér. (Ma is ráfizettünk a hiányára, vele meglett volna a 4 gól;) )

Írd le te is,miért nettó ostobaság a posztoló agymenése, mit tennél a játék javítása érdekében, mert a jelek szerint az 'arry-től örökölt taktika most nem megy.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik