Pirates - Spurs: 1-1/Brighton - Spurs Ifik 2-2

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2011.07.20. 12:07
Tegnap két felkészülési meccset is játszott a klub: egyet a nagyok Dél-Afrikában, egyet pedig a kicsik Portugáliában. Mindkettő döntetlenre...

Tegnap két felkészülési meccset is játszott a klub: egyet a nagyok Dél-Afrikában, egyet pedig a kicsik Portugáliában. Mindkettő döntetlenre végződött - de ugye a végeredmény a legkevésbbé fontos ezeken a találkozókon. A Pirates ellen nem mutattak sokat a srácok - pedig még a DigiSport is műsorára tűzte a meccset (amit a második félidőre vettem észre, addig szorgosan anyáztam és frissítettem a stream-et...), ez a közvetítés eggyel sem növelte a hazai Spurs-szimpatizánsok számát az tuti. Bár az első félidő viszonylag élvezhető volt, de a szünet után jött Keane és Pav, hogy a béka segge alá küldjék az amúgy sem egetverő színvonalat. Az a hír járja, hogy az orosz hosszabbít - ez azt jelenti, hogy megelégszik a 3.-4. csatár szerepével, és már erre készül az előszezonban is. Keane pedig arra, hogy a keretbe sem fog kerülni, de a heti 70-80k-t ígyis-úgyis megkapja tőlünk (érdekes, hogy a klubtól természetes elvárni, hogy a végsőkig tartsa magát a szerződéshez, vagyis, hogy nulla teljesítményre is folyósítsa a csillagászati fizetést, de a játékosok már az aláírást követő héten semmibe vehetik, ha óhajtják). Sajnos kétlem, hogy lesz komoly jelentkező Keane-ért, ő pedig fizetéscsökkenéssel nem fog belemenni a váltásba... itt marad a nyakunkon.Tegnap két felkészülési meccset is játszott a klub: egyet a nagyok Dél-Afrikában, egyet pedig a kicsik Portugáliában. Mindkettő döntetlenre végződött - de ugye a végeredmény a legkevésbbé fontos ezeken a találkozókon. A Pirates ellen nem mutattak sokat a srácok - pedig még a DigiSport is műsorára tűzte a meccset (amit a második félidőre vettem észre, addig szorgosan anyáztam és frissítettem a stream-et...), ez a közvetítés eggyel sem növelte a hazai Spurs-szimpatizánsok számát az tuti. Bár az első félidő viszonylag élvezhető volt, de a szünet után jött Keane és Pav, hogy a béka segge alá küldjék az amúgy sem egetverő színvonalat. Az a hír járja, hogy az orosz hosszabbít - ez azt jelenti, hogy megelégszik a 3.-4. csatár szerepével, és már erre készül az előszezonban is. Keane pedig arra, hogy a keretbe sem fog kerülni, de a heti 70-80k-t ígyis-úgyis megkapja tőlünk (érdekes, hogy a klubtól természetes elvárni, hogy a végsőkig tartsa magát a szerződéshez, vagyis, hogy nulla teljesítményre is folyósítsa a csillagászati fizetést, de a játékosok már az aláírást követő héten semmibe vehetik, ha óhajtják). Sajnos kétlem, hogy lesz komoly jelentkező Keane-ért, ő pedig fizetéscsökkenéssel nem fog belemenni a váltásba... itt marad a nyakunkon.

A Pirates elleni meccsen Modric viselte a kapitányi karszalagot, ami természetesen a sajtónak szólt. A játékos kábé leszarja, azt meg láttuk már párszor, hogy az újságíról előtt lepcses-szájú horvát a pályán igencsak fukarkodik a szóval - szóval nem csékának való, na.

Az első félidőben volt egy-két szép támadásunk, egyérintők, helyzetek. Defoe megint rozsdásnak és dekoncentráltnak tűnt - Bentley-ben viszont kellemeset csalódtam, mert ő odatette magát rendesen. Mondjuk nem nagyon kapkodnak utána, és így nem lesz más választása, mint még egyszer megpróbálni Harry kegyeibe férkőzni. Keane átment dupla-dos Santos-ba - a klubban semmit sem mutat (hacsak nem sztriptíz-klubra gondolunk), míg a válogatottban szépen gyűjtögeti a gólokat. Szünet után mi csupán egyetlen szép támadást tudtunk felmutatni (Kranjcar finom, de rövid emelésével a végén). Az Orlando is unta magát - ámde a közönshég hőbörgésére válaszul egy percre elkezdték nyomatni a teljesen haszontalan és néha kifejezetten bolond trükköket, amivel örökre belopták magukat a szivembe. Egyik srác majdnem orra esett az idenézek-odapasszolok műsorszámban.

Volt egy-két csemege-számba menő aspektusa is a meccsnek: Corlukát védekező középpályásként láthattuk például! Remélhetőleg utoljára. Más szóra érdemeset nem igazán tudok mondani... Khumalo borzalmas volt. Ahogy mindhárom csatárunk is. Mutatni viszont tudok szóra érdemeset is, például vdV szabiját (persze a PL-ben eddig egy ilyen se jött össze...):

A Kalózok góljával végződik a videó - Friedelt is elkapta a White Hart Lane átka, a potya-influenza. Gomes és Cudicini is nálunk kapta el, a jenki sem bírta sokáig. (Robbo régóta hordozta a kórt.)

A másik meccsről - az ifikéről - csak tőmondatokban. Coulibaly megszerezte első tottenhames gólját. Ehhez 10 percre volt szüksége. Az ellenfél egy Championship csapat, a frissen feljutott Brighton-Hove Albion volt. Nem a legerősebb felállásában játszott az ellenfél. Viszont egyáltalán nem ifikkel álltak ki. Sőt, bőven voltak kezdőemberek az első csapatból is. Szóval örülhetünk. Videó nincs sajnos.

Átigazolások ügyében: Paul-José M'Poku a Standard Liége-ben folytatja. Sok sikert neki! Kicsit sajnálom, hogy elment mert még nagyon fiatal és kölcsönben jól teljesített az Orientnél idén. Pletykaszinten Vucinic sajnos egyre valószínűbbnek tűnik - ő lehet Pav 2.0, sajnos nem az a klasszis akire várunk. Adebayor is újra radaron - ő egy fokkal jobb csatár, viszont emberként Jeffrey Dahmer-rel kártyázik a lépcső aljánál. Berbatov érkezése sem kizárt, de ő is Adebayor kategória, csak nála még sarkítottabb a kép.

Szombaton újabb meccs eddigi déli ellenfeleink egyikével, majd hétfőn vissza Angliába. Hátha akkorra új névvel bővül/szűkül a megfelelő helyeken a keret.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik