Amit szabad Benzemának, nem szabad Chicharitónak - ki szexelhet a vb-n?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.23. 11:13
null
Amit szabad Benzemának, … (Fotó: Reuters)
A bal felső sarokban a számláló nem kegyelmez, kevesebb mint három hét van már csak a vb-ig. Közeleg a nyitó meccs, ideje volt végre megtudnunk, kik azok a futballisták, akik szexelhetnek Brazíliában a nyáron!

„Ha egy futballista nem bír ki egy hónapot szex nélkül, akkor nem nevezhetjük profinak” – értékelt Miguel Herrera, Mexikó szövetségi kapitánya a Reforma újságíróinak.

Ezek után a mexikóiakban valószínűleg fel sem vetődik – újra –, hogy egy hosszú, eseménytelen éjszakán kilopózzanak a hotelből, és a piros lámpás negyed felé kocogjanak.

Persze nemcsak a prostibotrányokról ismert mexikói válogatottnál van szextilalom, Bosznia-Hercegovina és Nigéria legjobbjainál sem engedélyezett a hempergés, míg a braziloknál csak az akrobatika került tiltólistára.

... nem szabad Chicharitónak (Fotó: Reuters)
... nem szabad Chicharitónak (Fotó: Reuters)

Nem minden válogatottnál ilyen vaskalaposak a vezetők, Angliában és a korábban szintén egy örömlánnyal összeboronált Karim Benzemát és Franck Ribéryt a keretben tudó franciáknál is „szabad a csók”.

A Yahoo beszámolója szerint a többieknél sincs hasonló szabály, így valószínűleg beigazolódik a dél-amerikai szervezők jóslata, és úgy fogják vinni a hivatalos óvszert, mint a cukrot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik