Shrek-tortával ünnepelt Rooney csábítója

Vágólapra másolva!
2011.03.17. 11:00
null
Középen az angol válogatott pompás csatára (Fotó: Whoateallthepies.com)
A Manchester United csatárával, Wayne Rooneyval tavaly szexbotrányba keveredő Jenny Thompson egészen rendhagyó, azonban a történtekre tökéletesen reflektáló tortával ünnepelte születésnapját.

Az angol örömlány 22. születésnapjára kapott tortáján három figura volt: a Manchester United piros mezébe öltöztetett Shrek, aki két lánnyal és üveg pezsgővel fekszik egy ágyban. Az pedig köztudott, hogy rajongói (és utálói) a rajzfilmfigura után Shreknek nevezik Wayne Rooneyt. Ahogy az is közismert lett, hála az angol pletykalapoknak, hogy míg Rooney felesége, Coleen első gyermeküket várta, addig a focista két örömlánnyal (ezek egyike volt Jenny Thompson) múlatta az időt.

"Látniuk kellett volna Jenny arcát, amikor behozták neki a tortát. Alig tudta abbahagyni a nevetést – mondta a lány egyik barátnője a party után a The Sun című angol pletykalap munkatársának. A torta volt az est fénypontja. Egyedül azt sajnálta mindenki, hogy nem voltak focisták a buliban, pedig Jenny kitett magáért, igazán gyönyörű volt."

Úgy látszik, a rövid, de viharos kapcsolat mély nyomokat hagyott Jennyben (és barátnőiben), aki azóta viszont már másik focistánál keresi a boldogságot (vagy éppen az keresi nála).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik