Miközben Eto’o megnehezíti Ibrahimovic megszerzését, Toni érkezhet

Vágólapra másolva!
2009.06.10. 12:40
A Barcelona vezetői továbbra is egy támadó megszerzésén fáradoznak, egyes értesülések szerint a katalán klub már megállapodott az Interrel Zlatan Ibrahimovic megvételéről, ám Samuel Eto’o, akit a svéd csatárért adnának cserébe, közbeszólhat. Eközben Luca Toni, a Bayern München támadója egyre közelebb kerül a Barcához, miután elmondta, elképzelhetőnek tartja, hogy távozik a német csapattól.
Toni hátat fordíthat a Bayernnek
Fotó: Action Image (archív)
Toni hátat fordíthat a Bayernnek
Toni hátat fordíthat a Bayernnek
Fotó: Action Image (archív)
Toni hátat fordíthat a Bayernnek

Az El Mundo Deportivo katalán napilap internetes oldalának címlapján tette közzé: a Barcelona megállapodott Zlatan Ibrahimovic megszerzéséről. A beszámoló szerint a spanyol csapat 10 millió eurót, valamint Samuel Eto’ót adja a svéd támadóért cserébe az Internek, holott korábban 40 millió euró készpénzről volt szó.

Eto’o egyelőre nem bólintott rá az üzletre. A kameruni támadó ugyanis nem nagyon hajlik rá, hogy Milánóban folytassa pályafutását, bár az AC Milannál is felvetődött a neve.

Eto’o korábban már kijelentette, milyen feltételek mellett menne az Interbe: 15 millió eurót kér az átigazolásáért, valamint évi tízmillió eurós fizetést a milánói klubtól az elkövetkezendő öt idényben.

Eközben felvetődött egy másik lehetőség is a Barcelona számára: a Bayern München olasz csatára, Luca Toni kerülhet a katalán csapatba. Mint tegnap beszámoltunk róla, egyes hírek szerint Josep Guardiola, a Barca vezetőedzője – aki a Bresciánál együtt játszott Tonival – felhívta a támadót, hogy együtteséhez csábítsa. Majd jött Toni sokat sejtető kijelentése.

„Kicsit sok a négy csatár a Bayern Münchennél – mondta a calciomercato.com internetes oldalnak Toni, akinek a helye Mario Gomez és Ivica Olic érkezésével bizonytalanná vált a bajoroknál. – Elképzelhető, hogy másik csapatnál folytatom pályafutásomat.”

Fentiek alapján, valamint annak ismeretében, hogy a Bayern München Franck Ribéryt semmiképpen sem akarja elengedni, könnyen előfordulhat, hogy a Barcelona lecsap Luca Tonira. Eto’o sorsa továbbra is kérdéses marad.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik