Sergio Ramost 180 millió euróért vásárolhatják ki szerződéséből

Vágólapra másolva!
2008.01.04. 11:58
Bár az AC Milan nagyon szívesen szerződtetné Sergio Ramost, a védőt 2013-ig szóló szerződés köti a Real Madridhoz. A kontraktusban van egy olyan záradék, amely szerint 180 millió euróért lehet őt kivásárolni.
Sergio Ramos
Action Images
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Action Images
Sergio Ramos

Sergio Ramos elégedetlen a helyzetével. Nem azért, mert esetleg kevés lehetőséget kapna edzőjétől, Bernd Schustertől, hiszen csapatának egyik legtöbbet foglalkoztatott játékosa. A gond a fizetésével van, legalábbis a védő szerint túl keveset kap.

A válogatott futballista iránt az AC Milan érdeklődik, és a hírek szerint megduplázná a védő madridi fizetését. Ramost azonban ki kell vásárolni élő szerződéséből.

A Real Madrid játékosát 2013-ig köti szerződés a spanyol fővárosba, és a klub egyik vezetőségi tagja meg is nevezte azt az összeget, amiért ki lehet vásárolni a játékost: ez pedig nem kevesebb, mint 180 millió euró.

A 21 éves játékos 2005 augusztusában érkezett a királyi gárdához, a spanyol élvonalban a 2003/04-es szezonban mutatkozott be a Sevilla játékosaként. A válogatottnak 2005 márciusa óta tagja, egy Kína elleni összecsapáson debütált.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik