Százmillió eurót költhet játékosokra nyáron a Real Madrid

Vágólapra másolva!
2007.03.29. 17:22
A Marca című lap értesülései szerint százmillió eurós keret áll a Real Madrid vezetőinek rendelkezésére, hogy megerősítsék a játékoskeretet. A klub tavaly 105 milliót költött el hasonló célokra.
Cicinho szeptember óta nem játszott sérülése miatt
Cicinho szeptember óta nem játszott sérülése miatt
Cicinho szeptember óta nem játszott sérülése miatt
Cicinho szeptember óta nem játszott sérülése miatt

Szavazás

Ön szerint melyik sztárt szerzi meg nyáron a Real Madrid?

Írja be az itt látható számot!
Az előző bajnokság befejezése óta több új játékos érkezett a Real Madridhoz, de egyelőre velük sem érték el a kívánt eredményt: a klub harmadik helyen áll a bajnokságban 27 forduló után, valamint elbúcsúzott a Bajnokok Ligájától is.

Ruud van Nistelrooy, Fabio Cannavaro, Mahamadou Diarra, Emerson, Fernando Gago és Gonzalo Higuain leigazolása 105 millió eurójába került a klubnak, a Marca című spanyol lap értesülése szerint ezúttal is hasonló keretből gazdálkodhatnak a vezetők: százmillió euró lesz játékosvásárlásra.

Mint azt korábban megírtuk, a királyi gárda első számú célpontja Cristiano Ronaldo, de Ramon Calderon elnök nem óhajt kifizetni érte 80 millió eurót, mondván, ennyit egyetlen játékos sem ér a világon. A korábbi klubrekordot Zinedine Zidane tartotta, akit 75 millió euróért igazoltak le a Juventustól 2001-ben.

Ronaldo mellett Kaká (AC Milan), Christoph Metzelder (Borussia Dortmund), Pepe (Porto) és Cristian Chivu (AS Roma) szerepel erősítésként a vezetőség terveiben, de továbbra sem mondtak le Franck Ribéry (O. Marseille) megszerzéséről.

A Real Madrid még Florentino Perez idején, a 2000/01-es szezonban költötte a legtöbbet egy szezonon belül: 122 millió eurót.

A fővárosi gárdával kapcsolatos hír még, hogy az ősz elején megsérült brazil védő, Cicinho a héten visszatérhet a csapatba. Fabio Capello vezetőedző már korábban is beállíthatta volna a szélsőhátvédet, de csak most érzi úgy, hogy erőállapota alapján segítségére lehet a csapatnak.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik