Capello elküldené Ronaldót a Realtól

PATAKI GYULAPATAKI GYULA
Vágólapra másolva!
2006.01.24. 14:45
Címkék
A Real Madrid továbbra is keresi azt az edzőt, aki átveheti az ideiglenes megoldásnak számító Juan Ramon Lopez Caro helyét. A királyi klub első számú kiszemeltje Fabio Capello, a bajnok Juventus olasz mestere, aki azonban drasztikus változtatásokat hajtana végre a keretben.
Fabio Capello nagytakarítást végezne a Real keretében
Fabio Capello nagytakarítást végezne a Real keretében
Fabio Capello nagytakarítást végezne a Real keretében
Fabio Capello nagytakarítást végezne a Real keretében


Az olasz sztáredző még nem a Real edzője, de a hírek szerint már nem is lesz az. Amikor ugyanis nyilvánosságra hozta, hogy kiket szeretne a csapathoz hozni, s kiket elküldeni, a spanyol AS című napilap szerint a királyi gárda vezérkara megszakította vele a tárgyalásokat.

Capello nagybevásárlást tartana Madridba érkezése után, s elmondása szerint két juventusos játékosát mindenképpen magával vinné a spanyol fővárosba. A 60 éves szakember a svéd Zlatan Ibrahimovics, valamint a francia Patrick Vieira nélkül elképzelhetetlennek tartja jövendő csapatát, igaz előbbiért 45 millió, utóbbiért 12 millió eurót kéne leszurkolniuk a spanyoloknak.

Ibrahimovics és Vieira mellett az Internazionaléban játszó brazil Adriano (ő "csekély" 60 millió eurót "kóstál"), valamint a Liverpool középpályása, Steven Gerrard (40 millió euróért) szerepelne Capello elképzeléseiben.

A szakember azonban nemcsak venne, hanem eladna is. A hírek szerint a korábbi kétszeres aranylabdás brazil Ronaldóra nem tartana igényt Capello, s hozzá hasonlóan a távozás lenne a szintén brazil Roberto Carlos sorsa is. Ronaldónak egyébként Florentino Perez elnök megígérte, hogy amíg ő hivatalban van, addig a csapatnál maradhat.

A két brazil mellett Capello nem tartana igényt a védelem eddigi két alapemberére, Michel Salgadóra és Ivan Helguerára sem. De miután védőket nem említett a kívánságlistáján, kérdés, kivel akarja őket helyettesíteni?
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik