24 ÓRA

Vágólapra másolva!
2009.08.06. 23:33
Címkék

A bajnok is kupázikA bajnok is kupázik

KOSÁRLABDA. A Közép-európai Liga (CEBL) pozsonyi központjában véglegesítették a 2009–2010-es sorozat mezőnyét. A résztvevők számát tekintve növekedés tapasztalható, ezúttal hét nemzet (magyar, szlovák, cseh, lengyel, osztrák, szerb és román) 16 csapata indul. Színeinket a címvédő Albacomp, a harmadik alkalommal rajthoz álló Nyíregyháza és a ligában újonc honi bajnok Atomerőmű képviseli. Az első hivatalos játéknap november 25.

Megvan a harmadik légiós

KOSÁRLABDA. A Pécsi VSK-Pannonpower megkötötte a megállapodást harmadik idegenlégiósával, a legutóbb Szombathelyen pattogtató, legotthonosabban a négyes poszton mozgó, 32 éves horvát Ivan Perinciccsel.

Bolics a Kecskemété

KOSÁRLABDA. Bár az új szabályok szerint egyszerre csak három külföldi lehet a pályán, Kecskeméten – Bencze Zoltán kiesése miatt – már négyet igazoltak, ugyanis biztossá vált a rutinos szerb bedobó, a 35 éves Zlatko Bolics érkezése is.

Szuperszerződés

AMERIKAI FUTBALL. Az irányító Eli Manning hatéves, 97 millió dolláros szerződést kötött klubjával, a New York Giantscel, így – hosszú távon – az NFL legjobban fizetett játékosa lett. A következő szezonban a Carolinával egyéves kontraktust kötő Julius Peppers keresi a legtöbbet, 16.7 millió dollárt.

Numminen befejezi

JÉGKORONG. Bejelentette visszavonulását a 41 éves Teppo Numminen, aki húsz idényt húzott le az NHL-ben, háromszor volt All Star-játékos, 2006-ban pedig olimpiai ezüstérmes lett a finn nemzeti csapat tagjaként.

Hetedik hellyel indult

CSELGÁNCS. Csütörtökön a Papp László Budapest Sportarénában megkezdődött a sportág első ifjúsági világbajnoksága. A nyitó napon négy súlycsoport képviselői léptek szőnyegre. A magyarok közül a hetedik helyen végző Batizi Barbara (44 kg) szerepelt a legjobban, Gard Richárd (50) és Őri Felicián (55) helyezetlenül zárt.

Brazil siker Füreden

VITORLÁZÁS. Brazil aranyéremmel zárult a Pata Boats junior finn­dingi-világbajnokság Balatonfüreden. A legjobb magyar, Bakóczy Róbert kilencedik lett.

Szafina már vb-induló

TENISZ. Elsőként a világelső orosz Dinara Szafina biztosította a helyét az idény nyolc legjobbjának kiírt WTA-világbajnokságon, amely október 27-én kezdődik Dohában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik