Nemzeti Sport Online - Még több sport

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Moto GP

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Csapat

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Egyéni

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - F1

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Külföldi Foci

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Magyar Foci

Updated every 15 minutes.

Nemzetisport.hu 2010.07.05 17:20 Frissítve: 2014.12.21 01:57

Huck Seed a WSOP bajnokok bajnoka

A WSOP Tournament of Champions elnevezésű versenyen 27 sztárpókeres feszült egymásnak, végül az 1996-os főverseny győztese végzett az élen.

 

Mint arról már korábban beszámoltunk, az idei World Series of Poker versenysorozaton újra bekerült a naptárba a Tournament of Champions (TOC) elnevezésű meghívásos torna, amelyen 27 játékos ült asztalhoz. A szervezők meghívták a három korábbi TOC-győztest (Annie Duke, Mike Matusow, Mike Sexton), valamint a WSOP és WSOPE főversenyeinek tavalyi győzteseit (Joe Cada, Barry Shulman). Ezenkívül két selejtezőt is rendeztek, amelyen szponzorált játékosok versengtek egy-egy helyért, ezeket végül Bertrand Grospellier és Andrew Barton szerezte meg.

Emellett 20 játékost a szurkolók szavazhattak be a korábbi karkötőgyőztesek közül, Traply Péterre is lehetett voksolni, ám az első magyar WSOP-győztes végül nem került be a mezőnybe. Asztalhoz ülhetett viszont Johnny Chan, Scotty Nguyen, Barry Greenstein, John Juanda, Erik Seidel, Doyle Brunson, Phil Hellmuth, Chris Ferguson, Allen Cunningham, T. J. Cloutier, Sammy Farha, Howard Lederer, Greg Raymer, Jennifer Harman, Huck Seed, Dan Harrington, Phil Ivey, Daniel Negreanu, Joe Hachem és Antonio Esfandiari.

A döntő asztalig vezető úton több, kisebb botrány is lezajlott, többek között gondot okozott a szervezőknek, hogy a meghívottak időben megjelenjenek. A kilencfős döntő asztalon elsőként az anyagi gondokkal küzdő T. J. Cloutier távozott, majd a négygyermekes családanya, Annie Duke lett a nyolcadik.

A döntő másik hölgytagja Jennifer Harman a hetedik lett, a négyszeres karkötőgyőztes Daniel Negreanu pedig a hatodik helyen végzett. Barry Greenstein Howard Lederer két párja ellen bukott, és lett az ötödik, nem sokkal később Lederer Joe Hachemet is kiejtette. A FullTiltPoker egyik tulajdonosa nem állt le, és Johnny Chant is búcsúra kényszerítette, így kialakult a head-up, amelyben Lederer ellenfele Huck Seed lett.

Az egyórás párbajból Seed jött ki győztesen, miután kissé szerencsés körülmények között ellenfele fölé kerekedett, majd A2-vel verte Lederer Q8-át egy flop előtti all-in csatában. Seed riverre ász párt alakított ki, és elszedte ellenfele összes maradék zsetonját. 1996 WSOP-főverseny győztese félmillió dollárt nyert, míg Lederer 250 ezer dollárral lett gazdagabb.

A Poker24.hu legfrissebb póker híre: Magyar továbbjutók, Ivey lemaradt

2011.10.04 18:48:34

Póker

Magyarország leggazdagabb embere sorra tanítja móresre a világ legjobb pókereseit.

2011.07.29 18:11:20

Póker

A „balszerencsés” OmgoMgomGo elvitte minden idők legnagyobb bad beat Jackpotját.

2011.01.20 12:11:39

Póker

A bolgár labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya sohasem tagadta, hogy vonzódik a játékokhoz.

2010.12.19 20:48:27

Póker

A dán szívesen játszik bármelyik magyar politikussal, aki azt állítja, hogy a póker szerencsejáték.