Az utolsó fejvadászat a Poker Open selejtezőjén – Dragóner Attilával

Vágólapra másolva!
2009.02.11. 11:42
Lemaradt a korábbi három sztárról? Nem ejtett még ki 100 dollárért egy sportolót sem? Még nincs biztos helye a vasárnapi döntőben? Ma még vadászhat egy sztárra száz dollárért, és biztosíthatja székét vasárnapra. Az utolsó fejvadászaton Dragóner Attila a célpont.
Dragóner Attila (jobbra) szerda este nem az öklét használja
Fotó: Németh Péter
Dragóner Attila (jobbra) szerda este nem az öklét használja
Dragóner Attila (jobbra) szerda este nem az öklét használja
Fotó: Németh Péter
Dragóner Attila (jobbra) szerda este nem az öklét használja

AJÁNDÉK BASEBALLSAPKA


Ez még nem minden! Aki most velünk selejtez, duplán jól jár! Nemcsak bejuthat az 5000 dolláros döntőre, de az alábbi linket használva, első befizetéséhez ajándékba egy PokerStars baseballsapkát kap, az első 100 FPP pont begyűjtése után pedig egy 2Gb-os PokerStars pendrive is garantáltan az övé! Az akcióban való részvételre csak ITT regisztrálhat: PokerStars.com Regisztráció , a részvételi feltételek teljesítését követően ajándékait pedig kérje e-mailben a support@poker24.hu címen!
Ahogy korábban jeleztük, a hét végén véget ér a PokerStars.com és a Nemzeti Sport közös akciója, a Poker Open, egy szenzációs, 5000 dolláros döntővel. Február 15-én 20 órakor elindul az utolsó nagy csata, amelyben a korábban kvalifikált és a 22 dollárért közvetlenül regisztráló játékosok megküzdenek a győzelemért.

A selejtezők egész héten tartanak, így még sok esély kínálkozik, hogy a szerda reggel regisztrált 220 játékoshoz bárki csatlakozhasson.
A fejvadászversenyek azonban a ma estivel véget érnek, így a mai az utolsó esély, hogy a HU_NSO_SPORT néven játszó sportolót kiejtve extra 100 dollár jutalmat zsebeljen be valaki.

A mai sportoló, aki a sorban utolsóként veszi fel a kesztyűt, nem más, mint a labdarúgó Dragóner Attila. Mivel a korábbi sztárok mind áldozattá váltak, így ő lehet az első, aki a továbbjutást érő helyekre juthat, és ez esetben a döntőben is képviseltetheti magát.
Ahogy korábban Ocskay, Molnár és Éles esetében, az érdeklődők most is webkamerán keresztül követhetik a sportoló minden cselekedetét és pókerarcát a poker24.hu jóvoltából.

Ahogy eddig, úgy most is lesz lehetőség kérdéseket feltenni webchat segítségével a közvetítés alatt.

A fejvadászaton korán kihulló játékosoknak vigasztalást nyújthatnak a megszokott selejtezők, amelyeken 2.2 dollár nevezési díj ellenében a döntő napjáig folyamatosan próbálkozhatnak. Akár ma is, hiszen a fejvadászattal párhuzamosan lesz a selejtező, és érdemes mindkettőn részt venni a nagyobb esély érdekében.

A regisztráció már mindkét mai versenyre nyitott, ezek a PokerStars online pókerterem kliensének Versenyek/Helyi menüjében találhatók.

További póker hírek, cikkek a www.poker24.hu oldalon!

Az NSO Póker rovatának szakmai partnere a poker24.hu.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik