Újabb bombázók az olimpiai faluból - képek

Vágólapra másolva!
2012.08.11. 15:32
Címkék
Az angolok után most az ugyancsak a szépérzékükről ismert belgák készítettek összeállítást a londoni olimpia legszebbnek tartott sportolólányairól. Van néhány választás, amibe nem lehet belekötni.

 

Hope Solo (amerikai labdarúgó)

Az úgy emberileg, mint szakmailag már számtalanszor dicsért kapus egy aranyéremmel gazdagabban térhet haza. Amihez ő is jócskán hozzátette a részét: a japán elleni döntőben 2–1-es vezetésnél a hajrában védett egy bravúrosat.

 

Caroline Wozniacki (dán teniszező)

A korábbi dán világelsőnek nem volt szerencséje a sorsolással: már a negyeddöntőben összefutott a bombaformában játszó Serena Williamsszel. Pech, annyi szent.

 

Amanda Kurtovic (kézilabdázó)

A 21 éves leány a horvát edző, Marinko Kurtovic lánya, és 2011-ben mutatkozott be a norvég válogatottban. Jól tette, mert lehet, hogy vasárnap már olimpiai bajnokként ébredhet.

 

Daniela Hantuchová (szlovák teniszező)

Milyen kicsi a világ: Londonban ő volt Wozniacki utolsó áldozata, azaz a nyolcaddöntőben búcsúzott az egyes küzdelmektől.

 

Lauryn Mark (ausztrál sportlövő)

Sajnos az olimpiai érmeket nem a külső alapján osztják – legalábbis sportlövészetben... Szegény Lauryn is csúnyán elvérzett a skeet selejtezőjében.

 

Logan Tom (amerikai röplabdázó)

A férfias nevű, de nagyon is nőies kinézetű hölgy az amerikai röplabda-válogatottal érhet föl a sportvilág csúcsára.

 

Lolo Jones (amerikai atléta)

Csak egy kicsivel kellett volna gyorsabbnak lennie, hogy éremmel térhessen haza. A 100 gátas Lolo egyetlen tizeddel maradt le a döntőben a 3. helyről.

 

Marija Kirilenko (orosz teniszező)

Ő viszont nem maradt érem nélkül: Nadja Petrovával párban bronzérmet szerzett a női párosok mezőnyében.

 

Marija Sarapova (orosz teniszező)

Biztosan jobban tudna örülni a női egyesek között szerzett ezüstérmének, ha nem egy 6:0, 6:1-es Serena Williams elleni vereség után kellett volna átvennie.

 

Reed Kessler (amerikai lovas)

Az igen csinos díjugrató lány egyéniben nem volt szerencsés, a csapat tagjaként azonban egy pontszerző helyre (6.) még éppen odaért.

 

Vera Zvonarjova (orosz teniszező)

Nagyjából az egész orosz női teniszválogatottat felvonultattuk, de talán ezúttal megbocsátják ezt nekünk. Neki is a 3. kör jelentette a végállomást, és ugyancsak Serena tette a kést a nyakára.

 

Zara Dampney (brit strandröplabdázó)

Hiába, be kell vallaniuk, ez nem az ő sportjuk. Zara és párja, Shauna Mullin a csoportkör végén búcsúzott a versenyektől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik