Phelps után a Chelsea futballistáit verte Chad le Clos - videó

Vágólapra másolva!
2012.08.10. 15:37
Címkék
A 200 méteres pillangóúszás olimpiai bajnoka, a dél-afrikai Chad le Clos ellátogatott a Chelsea londoni edzőközpontjába, ahol elbeszélgetett a játékosokkal, a dolgozókkal, és természetesen egy kis úszóversenybe is beszállt.

Le Clos két érmet is szerzett az olimpián, hiszen az arany mellett a 100 pillangón ezüstöt nyert. Ezután természetesen tárt karokkal fogadták a BL-győztes csapatnál.

Miután Chad hosszasan elbeszélgetett Peter Cech kapussal, fürdőnadrágra vetkőzött, és kis versenyre állt ki a Chelsea fiatal játékosaiból álló váltóval. Adam Philip, Todd Kane, Sam Walker és Lucas Piazon nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy megverik a medencében az olimpiai bajnokot. Csalfa remény éltette őket...

Le Clos ugyanis szinte meg sem mozdította a karját, úgy is nyert, lényegében szinte végig delfinezett a víz alatt. Rendes volt, mert nem verte meg nagyon a futballistákat.

„Szerintem az apukám nagyon irigykedik majd, amikor megtudja, hogy itt jártam. Apukám mindig is a legnagyobb szurkolóm volt, már akkor is, amikor kilencéves koromban fociztam a téren″ – lelkendezett a látogatás után a bajnok.

Chad le Clos a Chelsea ellen
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik