Brit mezben kell eveznie az ausztrál sportminiszternek

Vágólapra másolva!
2012.08.08. 12:38
null
Hugh Robertson és Kate Lundy lehet, hogy éppen megköti a fogadást (Fotó: goc2012.culture.gov.uk)
Címkék
Fogadást vesztett brit kollégájával, így az etoni olimpiai evezőspályán kell a rendező ország sportolóinak mezében lapátolnia.

Kate Lundy ausztrál sportminiszter még a játékok kezdete előtt kötött fogadást a házigazdákat képviselő kollégájával, Hugh Robertsonnal, hogy melyik ország ötkarikás csapata szerez több érmet Londonban. Nos, úgy néz ki, hogy a játékok második hetének közepére el is dőlt a vetélkedés: a brit csapat 48, míg az ausztrálok 25 érmet gyűjtöttek eddig, így utóbbiak már biztosan nem fogják tudni megfordítani a vetélkedést.

Ami azt jelenti, hogy Lundy miniszter asszonynak a brit csapat mezében kell eveznie az Eton-Dorneyban lévő evezős pályán. Ahelyett, hogy vidáman kacaghatott volna miközben Robertson miniszter úr az ausztrál csapat dresszébe öltözve gyeplabdaütővel és labdával ügyeskedik Ausztrália londoni nagykövetsége körül.

Kate Lundy már át is vette a brit mezt (Fotó: goc2012.culture.gov.uk)
Kate Lundy már át is vette a brit mezt (Fotó: goc2012.culture.gov.uk)

„Sajnos kissé sokkoló az eddigi teljesítményünk – kesergett a miniszter asszony. – Azt hiszem, sok honfitársam gondolja azt a versenyeket nézve, hogy „Istenem, hát hol vannak a a mieink?".

Tény, Kate Lundyval kiszúrtak az övéi, míg Robertson úr jön egy pacsival honfitársainak.

Hugh Robertson vidáman mosolyoghat Vilmos herceg és David Beckham társaságában (Fotó: Action Images)
Hugh Robertson vidáman mosolyoghat Vilmos herceg és David Beckham társaságában (Fotó: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik