Totti tudja, hogy nem érinthetetlen, ha kell, átadja a helyét

Vágólapra másolva!
2010.10.06. 16:10
null
Totti nem helyezi magát a csapat érdekei fölé (Fotó: Reuters)
Címkék
Mint arról beszámoltunk, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban gyengén szereplő AS Roma vezetőedzője, Claudio Ranieri válságértekezletet hívott össze a krízishelyzet miatt. A szakember közölte: a jövőben nincsenek érinthetetlenek, nincsenek bérelt helyek, a csapatba kerülésről a forma dönt. A 2010–2011-es szezonban eddig csapatához hasonlóan gyengén teljesítő kapitány, Francesco Totti reagált a Corriere dello Sportban, mondván: ő sem érinthetetlen.

Nagyon nem megy: Francesco Totti hét mérkőzésen kapott lehetőséget eddig a 2010–2011-es idényben, és alighanem ő sem elégedett azzal, hogy mindössze két gólpasszig jutott. A Roma legendásnak bátran mondható tízese nem véletlenül kapott rengeteg kritikát, és a „farkasok" csapatértekezlete után elmondta: ha ő hátráltatja a klub szereplését, kész hátralépni.

„Huszonegy éve viselem a Roma mezét, több mint tíz éve én vagyok a csapatkapitány. A társaimmal sírtam és nevettem, de mindig az első számú szurkoló és az első számú profi játékos szellemiségével tettem ezt. Túlzottan tisztelem a többi játékost ahhoz, hogy hagyjam privilegizált helyzetbe hozni magam" – mondta Totti.

„Hozzáteszem, nem akarok probléma lenni a csapat számára. Ha a döntéshozók úgy hiszik, hogy velem van a baj, akkor beszéljenek velem. Nem akarok teher lenni. Mindig a csapat rendelkezésére álltam, mindig a csapat rendelkezésére fogok állni, mindent megteszek a bordó-sárga színekért, és azért, hogy a szurkolóink a Roma győzelmeiről álmodhassanak" – tette hozzá.

A Roma-szurkolók első számú kedvence 1992-ben mutatkozott be a „farkasok" mezében, azóta 447 bajnokin léphetett pályára, összesen 578 mérkőzésével és 245 góljával egyaránt rekordtartó.

kerdes=Ön szerint helye van-e Tottinak a Roma kezdőjében?|opcio1=Igen, hisz ő a vezér a pályán|opcio2=Nem, már lassan kiöregszik|
cikkertekelo_szavazas

Szavazz!

Ön szerint helye van-e Tottinak a Roma kezdőjében?
mceBlockPasteEnd

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik