Adriano immár az AS Roma játékosa

Vágólapra másolva!
2010.06.08. 19:08
null
Adriano a Flamengo után a Románál folytatja (Fotó: Action Images)
Adriano ma délután aláírta három évre szóló szerződését az AS Románál. Bár a fővárosi klub hivatalos honlapja még nem számolt be az ügyletről, a klub ügyvédje megerősítette az átigazolás hírét.

Eldőlt, hogy Adriano visszatér Olaszországba, ráadásul nem csak itáliai házába költözik vissza, hanem a következő idénytől ismét a Serie A-ban futballozik majd.

Az AS Roma három évre szóló szerződést kötött a Flamengo támadójával, aki a hírek szerint nettó három millió eurót keres majd évente.

„Minden el van intézve, minden a legnagyobb rendben történt. Fantasztikus játékos érkezett" – mondta a római klub jogi képviselője.

Adriano egyébként tegnap érkezett meg az olasz fővárosba, ma pedig orvosi vizsgálaton vett részt, amely három órán át tartott, és a Corriere dello Sport beszámolója szerint az volt a fő kérdés, hogy a csatár súlya megfelelő-e.

A brazil futballista délután aztán Rosella Sensi, az AS Roma elnökasszonya társaságában aláírta megállapodását, majd holnap délután öt órakor mutatják be hivatalosan a klubnál.

Adriano korábban a rivális Inter játékosa volt, ahonnan furcsa körülmények között távozott. A támadóról többször is alkoholproblémák miatt írtak az újságok, a legutóbb pedig két fotó miatt került a lapok címlapjára, amelyeken fegyverrel, illetve egy bűnbanda jelét mutatva feszített.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik