Buffon a „zebráknál” fejezné be a karrierjét

Vágólapra másolva!
2009.07.28. 12:54
Gianluigi Buffon, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus kapusa elmondása szerint nem kívánkozik el együtteséből, ott fejezné be a pályafutását.
Buffon nem távozik, marad a Juventus kapujában
Fotó: Action Images (archív)
Buffon nem távozik, marad a Juventus kapujában
Buffon nem távozik, marad a Juventus kapujában
Fotó: Action Images (archív)
Buffon nem távozik, marad a Juventus kapujában

Az előző szezonban Buffon többször is frusztráltan nyilatkozott amiatt, hogy csapatával nem volt esélye a bajnoki cím megszerzésére, ám a nyári átigazolási szezonban lezajló szerződtetések hatására most pozitívabban látja a jövőt.

„Már nem kívánok elszerződni, maradni akarok a Juventusnál. A jövőben is ennek a klubnak a mezét szeretném viselni” – nyilatkozta Buffon.

„Régebben ki szerettem volna magam próbálni külföldön is, de most, apaként már Olaszországban kívánok maradni, és ennek a klubnak az alkalmazásában sikereket elérni” – tette hozzá a kapus.

Buffon jelenleg Spanyolországban, a Béke-kupán szerepel együttesével, és elmondása szerint szívesen megmérkőzne az újjáalakuló Real Madrid ellen.

„Jó ötletnek tartom a Béke-kupát, és szeretnék a Real Madrid ellen játszani. Rengeteget fejlődtünk, de nem akarok hiábavaló kijelentéseket tenni” – folytatta a rutinos kapuvédő, aki azért kitért az egyik fő riválisra, az Internazionaléra is.

„Ne felejtsük el, hogy az Inter továbbra is erős csapat. Eladta ugyan Ibrahimovicot, ám megszerezte Eto’ót, aki rengeteg fontos gólt szerzett karrierje során. Véleményem szerint a két játékos egy szinten van, így nem gyengül az Inter” – zárta mondandóját Buffon.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik